Alıntı:
muallime Üyemizden Alıntı
Allahin kulu ,yazdiklarinizi okuyunca sizin adiniza ben utandim dogrusu....Ne demek kahreyle ,ne demek kan yiyip irin kussunlar...Bütün Dünya Müslümanlari sizinle ayni fikirde mi olacak...
Olayi dramaya cevirdiniz dunya muslumanlarina canimiz feda
Lutfen iftira atmayin nasil bir kininiz var arkadasim
Ayni fikirde olun ya da olmayin karsinizdakine saygi duymak zorundasiniz.
Haklisiniz saygi su an yok bu yazinizda siz saygi duyun sonra bnden bekleyin
Hem okudugunuzu anlamiyorsunuz hem beddua ediyorsunuz.
Kabalasmayin lutfen bizde sixinle hem fikiriz mevlit ile size gore selavat okumak bidat
Genctirler,düzelirler,ilimle yeni tanisiyorlar diye sabrediyoruz ama sabrin da bir siniri var.
........Allah razi olsun sabriniz icin
Imami Safi hz. bile Iraktaki bazi görüslerini Misira hicret edince degistirmesi bizim (sizin )ufkumuzu acsin.Fikirlerimizin ilimde ilerledikce degismesi gerekir.Degismiyorsa yobazliktan bahsetmek gerekir.Bilmem anlatabildim mi!?
Hanimefendi bizde diyoruz ki bu soylemler bile efendimiz sav saninina zarar verir ksndilin amaci bu degilmi
Simdi bu yaziyi okuyan kafirler ne der basardik birbirlerine dustuler
.....yobaz Allah cc razi olsun
Dolayisiyla özür dilemeniz gerekir...
Bana yobaz cahil cuhela dediginiz icin ozur dilerim
(Rasullullah Efendimizin kendi mevild kandilini kutlamasi gibi bir garabetten bahsetmissiniz ki herhalde yanlis yazdiniz.Veya biz yanlis anladik...) |
Kutlmak mi bilmiyorum oruc tuttugu yaziyordu bir yerde okudum
fakatsizce efendimizin dogumu basit birseymi fatih bile orta cagi kapatirken efendimizin dogumu neden milat olmasin bizde diyoruz ki o nun dogdugu gun berekettir siz de bidat diyorsunuz