Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 Nisan 2015, 14:04   Mesaj No:40

Allahın kulu_

Medineweb Emekdarı
Allahın kulu_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Allahın kulu_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 33478
Üyelik T.: 09 Kasım 2013
Arkadaşları:29
Konular: 164
Beğenildi:1156
Beğendi:1570
Takdirleri:5244
Takdir Et:
Standart Cevap: “Kutlu Doğum” Dindarlığına “Hizmet”e Hayır!

Alıntı:
muallime Üyemizden Alıntı Mesajı göster
Allahin kulu ,yazdiklarinizi okuyunca sizin adiniza ben utandim dogrusu....Ne demek kahreyle ,ne demek kan yiyip irin kussunlar...Bütün Dünya Müslümanlari sizinle ayni fikirde mi olacak...

Olayi dramaya cevirdiniz dunya muslumanlarina canimiz feda
Lutfen iftira atmayin nasil bir kininiz var arkadasim

Ayni fikirde olun ya da olmayin karsinizdakine saygi duymak zorundasiniz.
Haklisiniz saygi su an yok bu yazinizda siz saygi duyun sonra bnden bekleyin

Hem okudugunuzu anlamiyorsunuz hem beddua ediyorsunuz.

Kabalasmayin lutfen bizde sixinle hem fikiriz mevlit ile size gore selavat okumak bidat

Genctirler,düzelirler,ilimle yeni tanisiyorlar diye sabrediyoruz ama sabrin da bir siniri var.
........Allah razi olsun sabriniz icin

Imami Safi hz. bile Iraktaki bazi görüslerini Misira hicret edince degistirmesi bizim (sizin )ufkumuzu acsin.Fikirlerimizin ilimde ilerledikce degismesi gerekir.Degismiyorsa yobazliktan bahsetmek gerekir.Bilmem anlatabildim mi!?
Hanimefendi bizde diyoruz ki bu soylemler bile efendimiz sav saninina zarar verir ksndilin amaci bu degilmi
Simdi bu yaziyi okuyan kafirler ne der basardik birbirlerine dustuler

.....yobaz Allah cc razi olsun

Dolayisiyla özür dilemeniz gerekir...

Bana yobaz cahil cuhela dediginiz icin ozur dilerim

(Rasullullah Efendimizin kendi mevild kandilini kutlamasi gibi bir garabetten bahsetmissiniz ki herhalde yanlis yazdiniz.Veya biz yanlis anladik...)
Kutlmak mi bilmiyorum oruc tuttugu yaziyordu bir yerde okudum
fakatsizce efendimizin dogumu basit birseymi fatih bile orta cagi kapatirken efendimizin dogumu neden milat olmasin bizde diyoruz ki o nun dogdugu gun berekettir siz de bidat diyorsunuz

Vakit namazinizi kildiniz mi?
Ebu Hüreyre'den (r.a.) rivayetle:
Mü'minin durumu yeşil ekin gibidir. Rüzgar ne taraftan gelse onu eğer. Rüzgar durduğunda doğrulur. Mü'min de böyledir. O da bela ve musibetlerle eğrilir. Kafirin durumu ise çam ağacı gibidir. Allah dilediği zaman sert ve dik durur. ][Bela ve musibetlere uğramaz.