Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Ekim 2015, 23:27   Mesaj No:1

Mihrinaz

Medineweb Baş Editörü
Mihrinaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu: Mihrinaz isimli Üye şuanda  online konumundadır
Medine No : 14593
Üyelik T.: 15 Kasım 2011
Arkadaşları:15
Memleket:MEDİNEWEB
Konular: 1328
Beğenildi:12717
Beğendi:9341
Takdirleri:29036
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart İnternet Bağımlısı Değilim Ben!!!

İnternet Bağımlısı Değilim Ben!!!

Haydi hepimiz kendimizi sorgulayalım…

Ben internet bağımlısı değilim!

Eğer internet bağımlısı olsaydım: Sabah kalkar kalkmaz ilk işim internetin başına geçmek olurdu. Saatlerimi internet başında harcar ev işlerimi aksatırdım.

Ocakta unutup yaktığım yemeklerin sayısı giderek artardı. Silinmeyen camları, ovulmayan lavaboları, köşedeki tozları pek umursamazdım.

Eğer internet bağımlısı olsaydım: Çocuğum anne, baba diye defalarca seslendiği halde O’nu duymaz yada, defalarca seslenmenin ardından bağırarak cevap verirdim. O’na masal anlatmak, onunla oynamak boşa harcanmış zaman gibi gelirdi.

Eğer internet bağımlısı olsaydım: Bazen annemi, kardeşlerimi bile aramayı unuturdum. Misafirin gelmesini istemezdim veya bir yere gitmek bana zor gelirdi.

Eğer internet bağımlısı olsaydım: Sosyal hesabımda çok takipçim olmadığı halde sık sık girer, beğenen veya yorum yapan var mı diye bakardım.

Eğer internet bağımlısı olsaydım: İbadetlerimde huşum kalmazdı. Her gün Kur’an okuyacağım dediğim halde, günlerce Kur’an okumadığım zamanlar olurdu. Namazlarımı alelacele kılar, daha dua etmeden, zikirlerimi yapmadan internete bakardım.

Eğer internet bağımlısı olsaydım:Gecenin 2 si, 3 ü olduğu halde internette hala boş boş dolanıyor olurdum.

Eğer internet bağımlısı olsaydım: İnternete bakmaktan bazen yemek yemeyi bile unuturdum.

Eğer internet bağımlısı olsaydım: Eşim biraz dışarı çıkıp dolaşmak veya sohbet etmek istese, ona türlü bahaneler ileri sürerek hep hayır cevabı verirdim.

Eğer internet bağımlısı olsaydım: Bu yazıyı okuduktan sonra kendimi çok suçlu hissederdim..

alıntıdır....

~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~

Konu Sahibi Mihrinaz 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir
Konu Forum Son Mesaj Yazan Cevaplar Okunma Son Mesaj Tarihi
Gazze'den Daha Çaresiz Bir Dünya Makale ve Köşe Yazıları Mihrinaz 0 52 23 Aralık 2024 15:52
Dedesi Ruhunun Yanında Serbest Kürsü Sükutu-Ezber 4 82 17 Aralık 2024 19:46
Peygamberler Neden Sadece Ortadoğu'ya Geldi? Peygamberler(a.s) Esma_Nur 1 72 16 Aralık 2024 08:47
Namaz Hep Vardı Namaz-Abdest-Teyemmüm Mihrinaz 0 67 16 Aralık 2024 08:36
Esad Ailesinin Keyfi Tutuklamaları Makale ve Köşe Yazıları Mihrinaz 3 98 09 Aralık 2024 17:02