Konu Başlıkları
:
Bakalım organlarımız ne diyor/MEDİNEWEB
Tekil Mesaj gösterimi
24 Ekim 2015, 22:28
Mesaj No:
1
su damlası
Medineweb EDİTÖRÜ
Durumu
:
Medine No
:
13055
Üyelik T.
: 18 Aralık 2010
Arkadaşları
:18
Memleket:
sivas
Konular:
697
Beğenildi:
8616
Beğendi:
10264
Takdirleri:28331
Takdir Et:
Konu Bu Üyemize Aittir!
Artık dayanamıyorum dedi GÖZ Günde altı-yedi saat TV seyrediyor TV-den gelen radyasyon retina tabakamdaki koni hücrelerini mahvetti Ya kirpiklerim yıkanmadığından mikroplarla doldu arpacık hastalığına teslim oldum
KULAK lâfa girdi
-Ya ben? şehrin gürültüsü yetmiyormuş gibi 100 desibelin üzerindeki metalik gıcırtılarla titreşmekten genç yaşta ihtiyarladım Oysa zarım orta kulak kemikçiklerim ve korti organım 20-60 desibele ayarlı Direnecek gücüm kalmadı -
Kısık kısık öksürükler arasında AKCİĞERİN homurtusu duyuldu:
-Bir de bana sorun arkadaşlar halimi Sahibimiz günde iki paket sigara içiyor ıncecik nazik zarlarla yapılmış alveollerim soba borusu gibi simsiyah kurumlarla kaplandı Nefes alamıyorum boğulmak üzereyim..
BEYıN konuşmalara katıldı:
-Tefekkür için Yaratanı (cc) bulmak tanımak için Onun rahmetini şefkatini güzelliğini ve diğer isimlerini kâinatta harf harf söküp okumak için yaratılmıştım Sizler de bana bu konuda yardımcı olacaktınız Oysaki yalana düzenbazlığa kurnazlıklarla haram yollarda menfaat peşinde koşmaya harcandım Hakkımı istiyorum
En sonunda KALP manevî boyutuyla birlikte ağır ağır adımlarla yanlarına geldi:
-Hepiniz haklısınız Ama bir de beni dinleyin Ben manevî yönümle sonsuza kanatlanıp uçmak için yaratıldım Rabbimize aşık olmak için varım Bunun için kâinatı Yaratandan dolayı her şeyiyle sevebilecek kapasitedeyim Yaratan;a kul olma makamının başında ben gelirim Ben bir çekirdeğim Büyüyüp kocaman bir ağaç olabilirdim ki o ağacın kökü iman gövdesi sevgi meyvesi Yaratana kul olmaktır Bir de şu halime bakın Mala mülke cismanî zevklere harcandım Kula kul oldum Yalancı sevdaların peşinde perişan oldum Maddî boyutumda ise yanlış beslenme sigara ve tembellik yüzünden koroner damarlarım tıkandı artık yaşamak istemiyorum
Bu durum üzerine bütün organlar sahiplerini Rablerine (cc) şikâyete karar vermişti ki yollarını gözleri yaşlarla dolu ÜMıT kesiverdi
-Durun kardeşlerim Biraz daha sabredelim şikâyetimizi geleceği kesin olan Âhiret gününe saklayalım Belki bu süre içinde sahibimiz pişman olur kul olduğunu hatırlar Müslümanca yaşayıp tövbe eder
Evet bu hikâyenin sonu nasıl biter bilinmez ama bilinen bir şey varsa o da hepimizin verilen nimetlerden teker teker sorulacağı...
"Alıntı"
Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..."
Konu Sahibi
su damlası
'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir
Konu
Forum
Son Mesaj Yazan
Cevaplar
Okunma
Son Mesaj Tarihi
TUZSUZ NAFiYE