Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Nisan 2016, 08:36   Mesaj No:98

Esma_Nur

Medineweb Emekdarı
Esma_Nur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu: Esma_Nur isimli Üye şuanda  online konumundadır
Medine No : 4458
Üyelik T.: 19 Ekim 2008
Arkadaşları:0
Memleket:sivas/istanbul/
Konular: 582
Beğenildi:4838
Beğendi:6510
Takdirleri:26008
Takdir Et:
Standart Cevap: medineweb üyelerinin çocukluk resimleri :))

Alıntı:
muallime Üyemizden Alıntı Mesajı göster
Ah Esma hocam ,simdi nasil nostaljik bir paylasim oldu anlatamam bilmeden cocuklugumun özeti olmus , Cocuklugumda pek bi fenaydim,burda hepsini anlatmam pek uygun olmaz kürt cocuklariyla cete savaslari yaptigimizi , "hanim! sizin kiz bizim oglani dövmus "diye kapiya gelen kadinlari hatirliyorum Zorla cocuklari dizer sonra ögretmen ben olurdum ,hep sen ögretmen oluyorsun diye bana kizarlardi ama nafile.... Simdi cok yaramaz bir cocukla karsilastigimda kendi cocuklugumu hatirliyor ,bu da sonradan yola gelebilir diyorum
Ayrica babam da üniversite sinavina girdigimde Tiptan baska bölüme göndermem ,ögretmenlik te neymis dediginde (trakya edebiyati kazanmistim ),yillar sonra babama "bak baba eninde sonunda ögretmen oldum" dedigimde "Hocalik baska ögretmenlik baska" demisti.

Esma hocam elleriniz dert görmesin..Cok güzel olmus hem hüzünlendim hem baska diyarlara gittim
Anlık bile olsa size hoş duygular yaşatabildiysek ne mutlu)Beğenmenize sewindim hocam ...Anlaşılan kız çocuğuna göre baya hareketliymişsiniz

Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE....