Bir Şahidimin Ebedi İstirahatgaha Yolculuğu...
Lebbeyk Allahım.. Lebbeyk !... Ben Geldim... Ömrümü Yol'una Serdim de; ''Cann'' ımı Sana ''Hediye'' Etmeye Geldim... ''Dünya Ahiretin Tarlasıdır'' derdi Muhammeddim; Ben Dünyamı Derdim de; Rahmetine Geldim... Lebbeyk Allahım ...Lebbeyk!... Ben Geldim... Ehadsın, Vahidsin, Samedsin Sen ! Kadr_u Kıymet Bilenlerin ''HAMD'' ettiğisin Sen !.. Zatt'ını HAMD' den Aciz Olduğumsun Sen!... ''Davet'' ine İcabet Ettim de; Divanına Geldim... Lebbeyk Allahım.. Lebbeyk !.. Ben Geldim.. Mekke' den ''LA İLLAHE İLLALLAH'' Diyerek Çıktım Yola; Muhammedden Resullah.. Diyerek Vardım Medine Dergahına.. Giydim Kefenimi Bembeyaz; Sürdüm Yüzümü Toprağına, Okundu Selalarım; Medine Semalarında.. ''İnna Lillah Ve İnna İleyhi Raciun !''*... Nidaları Yankılandı Kulaklarımda; Sonsuz Kudretinden Cemal_i İlahini Seyreylemeye Geldim !... Ört Üstümü ''Rahmet'' Yağmurlarıyla; Toprağım Aydınlansın Muhammed Mustafa'nın Nuruyla; Muhsinler, Yağmurlar, Fatıma'lar; Zeynepler Hatim İndirsin Başucumda... Her Zerrem İnlesin : ALLAHÜEKBER!!!.. ALLAHÜEKBER !!!... Lebbeyk Allahım.. Lebbeyk!... Ben Geldim !... Sağımda HZ.KURAN Göğsümde Sağlam İMAN Fikrimde HAVFZ_I YEZDAN; Alemde Görmedim Hiç Böyle Makam!!!!!... Dünyayı Vereyim; Ben Burada Kalam.... YAĞMUR SANCAK 19/20 OCAK 2007 28.GÜN * O'ndan geldik; O'na Döneceğiz...(2/156)