Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Eylül 2016, 20:48   Mesaj No:16

Lalü Aşk

Medineweb Usta Üyesi
Lalü Aşk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Lalü Aşk isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 32854
Üyelik T.: 30 Ekim 2013
Arkadaşları:7
Konular: 8
Beğenildi:121
Beğendi:95
Takdirleri:10
Takdir Et:

Alıntı:
mihrinaz Üyemizden Alıntı Mesajı göster
BİLGİLER
*Geçme notu 50 ancak vizeniz 100 ise finalden 40 bile alsanız geçiyorsunuz.

*Dönemlik harç 513 tl.

*Çan sistemi yok.

*Vize internetten,final okulda oluyor.

*Yüz yüze eğitim var ama katılmak zorunlu değil.

*Sınavlar test şeklinde oluyor.

*Kuran vize test,final sözlü oluyor.Kuran ezberleri Beyyine aşağısı,Mülk,Nebe,Duha aşağısı,Yasin,Fetih,Rahman.

*Kitap verilmiyor fakat İstanbul Özçıpa fokopiden sipariş edebilirsiniz.Kitap haline getirip yolluyorlar.

*Ödev yok.

*Finalde bütün dersler tek oturumda yapılır. Öğleden sonra kuran sözlüsü(ezberler) verilir.

*Bütünleme sınavı finallere nispeten daha kolay ve çıkmış soru sorulmaktadır.
Alıntı
S. A hocam genel itibariyle bilgiler hemen hemenn aynı şekilde. Birkaç detay daha vereyim. Bu sene bütünleme kaldırıldı ve bu şuan güncel bir konu olarak gruplarımızda tartışılıyor. uzun yüzyüze eğitim maalesef yok net üzerinden belli saatlerde canlı derslerimiz var oda zorunlu degil zaten. Evet vizede yüz alan finalde 40 alarak geçebilir ama maalesef agno ve harf notu çok düşük oluyor ki mezun olmamız yada formasyon alabilmemiz için de agnomuzun iki ve üzeri olması lazım. Bu sistemle çalışan arkadaşlar mezun aşamasına gelince mezun olamıyorlar maalesef tekrar agno yükseltme sınavlarına giriyorlar. O yüzden vizede yüz yap finalde de 40 yap geç pekde etkili bir yöntem degil maalesef. Okulumun en kötü yönü iki dönem toplam 4 dersten kalırsak sonraki dönemden ders alamıyoruz ve sınıf tekrarı yapıyoruz bu yüzden de ders bırakmadan geçmek için çok yoğun çalışıp çok emek sarfediyoruz. Kuran ezberlerine gelince ezberlerimiz tamda senin belirttiğin ezberler mihrinaz hocam. Bazı takıntılı kuran hocaları dışında iyi geçiyor kuran dersleri. Geçen sene en son 257 ile kapattı Erzurum ilitam. Bnde 257 ile sınırda yerleşmiştim Elhamdülillah skr