Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06Haziran 2017, 19:13   Mesaj No:38

Mihrinaz

Medineweb Baş Editörü
Mihrinaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu: Mihrinaz isimli Üye şuanda  online konumundadır
Medine No : 14593
Üyelik T.: 15 Kasım 2011
Arkadaşları:15
Memleket:MEDİNEWEB
Konular: 1328
Beğenildi:12678
Beğendi:9310
Takdirleri:28874
Takdir Et:

Alıntı:
snnclk34 Üyemizden Alıntı Mesajı göster
- Aslında spesifik olarak kitap ismi vermektense daha çok heyecan dozu yüksek kitapları okumayı severim : ) Yani bir kitap okunmaya başlandığında okuyucuyla olan birlikteliğini son sayfasına kadar sürdürmeli..)) Bunun dışında okumaktan büyük haz aldığım kitap serisi evliyaların hayatlarına yönelik kitaplar, menkıbeler, kıssalar...

- Şimdilik yarı sayfasına geldiğim Feridüddîn Attar Hz.'nin Tezkiretü'l Evliya kitabını okumaktayım. O bittiğinde de inşallah Eşrefoğlu Rumi'nin Müzekkin-Nüfûs'una başlamayı düşünüyorum.

- Forumun mevcut zenginliğini daha da artırılması gerektiğini düşünüyorum. Böylelikle forumun albenisi daha fazla olur diye tahmin ediyorum. En fazla ilgimi çeken bölümler: şu an içinde bulunduğumuz bölüm = ) Tasavvuf konuları, sınav vb. güncel konular, DHBT, İlitam sayfalarından gelen paylaşımlar vb. sayfalar ilgi çekici oluyor : )

- Hocam bu arada getireceğim demekle olmuyor. Getirdim diyeceksiniz : D Bakınız mehmetakif ve su damlası nasıl getiriyor : )) Şaka diyorum bu arada alınmayınız..) Ağız tadı bozulmasın..)
doğru soze ne denir efenim..++bonus puanimla tatlimi kapip geliyorum...

İnnn innnnn

Teeee aşağıdadırrr

Biraz dahaaaaa)))

Efenim afiyet sifa olsun..Bir tabakta Ali70 hocama goturecegim...Hayirlı iftarlar

İsim:  Screenshot_2017-06-06-18-09-39.jpg
Görüntüleme: 19
Büyüklük:  213,3 KB (Kilobyte)

~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~