Alıntı:
snnclk34 Üyemizden Alıntı
- Aslında spesifik olarak kitap ismi vermektense daha çok heyecan dozu yüksek kitapları okumayı severim : ) Yani bir kitap okunmaya başlandığında okuyucuyla olan birlikteliğini son sayfasına kadar sürdürmeli..)) Bunun dışında okumaktan büyük haz aldığım kitap serisi evliyaların hayatlarına yönelik kitaplar, menkıbeler, kıssalar... - Şimdilik yarı sayfasına geldiğim Feridüddîn Attar Hz.'nin Tezkiretü'l Evliya kitabını okumaktayım. O bittiğinde de inşallah Eşrefoğlu Rumi'nin Müzekkin-Nüfûs'una başlamayı düşünüyorum. - Forumun mevcut zenginliğini daha da artırılması gerektiğini düşünüyorum. Böylelikle forumun albenisi daha fazla olur diye tahmin ediyorum. En fazla ilgimi çeken bölümler: şu an içinde bulunduğumuz bölüm = ) Tasavvuf konuları, sınav vb. güncel konular, DHBT, İlitam sayfalarından gelen paylaşımlar vb. sayfalar ilgi çekici oluyor : ) - Hocam bu arada getireceğim demekle olmuyor. Getirdim diyeceksiniz : D Bakınız mehmetakif ve su damlası nasıl getiriyor : )) Şaka diyorum bu arada alınmayınız..) Ağız tadı bozulmasın..) |
doğru soze ne denir efenim..++bonus puanimla tatlimi kapip geliyorum...
İnnn innnnn
Teeee aşağıdadırrr
Biraz dahaaaaa)))
Efenim afiyet sifa olsun..Bir tabakta Ali70 hocama goturecegim...Hayirlı iftarlar