1-) Peki derslere çalışma sırasında önceliği nasıl oluşturuyorsunuz? Madem ÖABT için kolay diyorsunuz diğerlerine nazaran, o halde ÖABT'yi haziran ve temmuz aylarında mı çalışıyorsunuz? Atıyorum eylül gibi çalışmaya başlanılsa ve eylül ayından kpss ye kadar ki olan süreçte (eylül-mayıs) GY-GK-EB çalışıp kalan süreçte de ÖABT mi olmalıdır?
hocam keşke o kadar zaman olsa düzgün program yapılsa
dikab konularına bakıp daha sonra gy gk eğitim bilimleri çalışsan kpss'den sonra tekrar öabt dikab çalışmak bana imkansız gibi geliyor evet şimdi süre kısa ama gy gk eğitim bilimleri konuları çok fazla bir de you tube'da videolara da bakarsan zaten zaman anca yetiyor
hocam hiçbir sınav kolay değil ama gy gk ve eğiitim gibi çok fazla konu çalışmıyorsun demek istedim
hocam senin şartların benimkinden biraz daha kolaydır ev sorumluluğu ben de çocuklar bir de yatalak yaşlım var ben bu işlerin içinden çıkıp ders çalışmaya çalıştım veya iş arasında ara verip kafam yorulana kadar ders sonra mutfakta iş yaparken ders videosu dinledim
bazı zaman hep ders hep ders ne göz kalıyor ne kafa arada nefes almak için müzik veya filim kaçamağı da yaptım
hocam çalışma stili kişiden kişiye değişir senin de kendi kapasitene ve anlayacağına göre yöntemlerin vardır belki sen gy gk ve eğitim sınavlarından önce öabt'ye de çalışabilirsin bir de senin matematik artın var daha ne olsun
|