Aöf 2017/2018 Kayıt Yenileme ve Bölüm Ücretleri Medineweb
2017 2018 Öğretim Yılı Güz Dönemi için, Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) Kayıt Yenileme İşlemleri
Eylül 2017 - Ekim 2017 Cuma tarihleri itibariyle başlayacak.AÖF 2016 2017 Öğretim Yılı Güz Dönemi Kayıt Yenileme İşlemleri için gerekli olan ( aöf kayıt yenileme kılavuzu, aöf kayıt yenileme harç ücreti,aöf kayıt yenileme tarihleri,aöf kayıt yenileme nasıl yapılır) tüm bilgiler sayfamızda mevcut. Bunun için sayfamızın tamamını dikkatli bir şekilde incelemeniz yeterlidir. (Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Kayıt İşlemleri)
AÖF Kayıt Yenileme İşlemleri Nasıl Yapılır 2017-2018?
AÖF Kayıt yenileme işlemlerini yapabilmek için öğrenciler ilk olarak yeni dönemde görmek istedikleri yada görmek zorunda oldukları dersleri seçmek zorundalar. Ders seçim işleminin tamamlanmasının ardından, seçilen ders sayısına göre öğrenci bir ücret ödeyecekler. Ücret ödeme tamamlanınca otomatik olarak kayıt işlemleri de tamamlanmış olmaktadır.
AÖF Ders kayıtlarını Anadolu Üniversitesi resmi internet adresi olan
([Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]) sayfası üzerinden AÖF Kayıt Yenileme İşlemlerini yapabilir ve sonuçları öğrenebilirler.AÖF Kayıt yenileme işlem tarihlerine ait veriler Paylaşılmıştır.
*** AÖF Kayıt Yenileme Ders Ekle Sil İşlemi Nasıl Yapılacak? Detaylı Bilgi Elde Etmek için
Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakültelerinde kayıtlı öğrencilerimiz Güz Döneminde ders ekle-sil işlemini bildirilen tarihde yapılabilir.
2017-2018 Öğretim Yılı Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri
İnternet Başvuru, Kayıt, Kayıt Yenileme/Ekle-Sil Tarihleri
AÖF SINAV TARİHLERİ
Güz Dönemi Ara Sınavı Kasım 2017
Güz Dönemi Dönem Sonu Sınavı Ocak 2018
Bahar Dönemi Ara Sınavı Nisan 2018
Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavı Mayıs 2018
2016-2017 Öğretim Yılı Tek Ders Sınavı Temmuz 2018
AÖF SINAV MERKEZİ DEĞİŞİKLİKLERİ İÇİN SON TARİHLER
Güz Dönemi Ara Ekim 2017 Son tercih tarihine kadar sınav merkezi tercihi yapanlar, güz dönemi ara sınavına yeni sınav merkezlerinde girebilir.
Güz Dönemi Dönem Sonu Kasım 2017 Son tercih tarihine kadar sınav merkezi tercihi yapanlar, güz dönemi dönem sonu sınavına yeni sınav merkezlerinde girebilir.
Bahar Dönemi Ara Şubat 2018 Son tercih tarihine kadar sınav merkezi tercihi yapanlar, bahar dönemi ara sınavına yeni sınav merkezlerinde girebilir.
Bahar Dönemi Dönem Sonu Nisan 2018 Son tercih tarihine kadar sınav merkezi tercihi yapanlar, bahar dönemi dönem sonu sınavına yeni sınav merkezlerinde girebilir.
2017-2018 AÖF Kayıtları için Gerekli Belgeler Nelerdir,AÖF Kayıt Yenileme Nasıl Yapılır 2017 2018 ?
Not: Yukarıda verdiğimiz link sayesinde, kayıt türlerine yapılacak başvuru ve kayıtlara ulaşabilirsiniz. Site içerisinde, ilgili programa başvuru hakkındaki tüm bilgiler mevcuttur. Aynı zamanda başvurular da bu siteden kabul edilmekte ve yine bu siteden izlenebilmektedir. Başvuru için ilgili kayıt linkinin üzerini tıklayınız.
AÖF Kayıt Yenileme Harç Ücreti 2017 2018
Aşağıda belirttiğimiz AÖF Kayıt Yenileme Harç Ücretleri 2017-2018 Eğitim-Öğretim Dönemine aittir.2017 2018 AÖF Eğitim-Öğretim Döneminde de harç ücretlerinin değişmeyeceği kanısındayız.
İşletme Fakültesi Lisans Programları Harç Ücretleri;
1-İşletme Lisans Programı 275 tl.
2-Konaklama İşletmeciliği Lisans Programı - 275 tl.
İktisat Fakültesi Lisans Programları Harç Ücretleri;
1-Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İliş. 275 tl.
2-İktisat Lisans Programı - 275 tl.
3-Kamu Yönetimi Lisans Programı - 275 tl.
4-Maliye Lisans Programı - 275 tl.
5-Uluslararası İlişkiler Lisans Programı - 275 tl.
Açıköğretim Fakültesi Lisans Programları Harç Ücretleri;
1-Felsefe Lisans Programı 275 tl.
2-Sosyoloji Lisans Programı 275 tl.
3-Tarih Lisans Programı 275 tl.
4-Türk Dili ve Edebiyatı Lisans Programı 275 tl.
Açıköğretim Fakültesi Önlisans Programları Harç Ücretleri;
1-Adalet Önlisans Programı 275 tl.
2-Bankacılık ve Sigortacılık Önlisans Programı 275 tl.
3-Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Önlisans Programı 295 tl.
4-Çağrı Merkezi Hizmetleri Önlisans Programı 275 tl.
5-Dış Ticaret Önlisans Programı 275 tl.
6-Elektrik Enerjisi Üretim, İletim ve Dağ. Önlisans Programı 400 tl.
7-Emlak ve Emlak Yönetimi Önlisans Programı 275 tl.
8-Ev İdaresi Önlisans Programı 275 tl.
9-Fotoğrafçılık ve Kameramanlık Önlisans Programı 275 tl.
10-Halkla İlişkiler ve Tanıtım Önlisans Programı 275 tl.
11-İlahiyat Önlisans Programı 275 tl.
12-İnsan Kaynakları Yönetimi Önlisans Programı 275
13-İşletme Yönetimi Önlisans Programı 275 tl.
14-Kültürel Miras ve Turizm Önlisans Programı 275 tl.
15-Laborant ve Veteriner Sağlık Önlisans Programı 295 tl.
16-Lojistik Önlisans Programı 275 tl.
17-Marka İletişimi Önlisans Programı 275 tl.
18-Medya ve İletişim Önlisans Programı 275 tl.
19-Menkul Kıymetler ve Sermaye Piy. Önlisans Programı 275 tl.
20-Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Önlisans Programı 275 tl.
21-Özel Güvenlik ve Koruma Önlisans Programı 275 tl.
22-Perakende Satış ve Mağaza Yönetimi Önlisans Programı 275 tl.
23-Radyo ve Televizyon Programcılığı Önlisans Programı 275 tl.
24-Sağlık Kurumları İşletmeciliği Önlisans Programı 275 tl.
25-Sosyal Bilimler Önlisans Programı 275 tl.
26-Sosyal Hizmetler Önlisans Programı 225 tl.
27-Spor Yönetimi Önlisans Programı 275 tl.
28-Tarım Önlisans Programı 275 tl.
29-Turizm ve Otel İşletmeciliği Önlisans Programı -295 tl.
30-Turizm ve Seyahat Hizmetleri Önlisans Programı -295 tl.
31-Yerel Yönetimler Önlisans Programı 275 tl.
AÖF Kayıt Ücretleri Hangi Bankaya Yatırılacak
AÖF Kayıt Ücretleri Vakıfbankâ yatırılacaktır. Aşağıda ödeme yöntemleri ve nasıl ödeme yapacağınız belirtilmiştir. Aöf kayıt tarihleri süresi içinde işlemlerinizi yapınız.
Dikkat:Bankaya ödemenizi yaparken T.C. kimlik numaranızı ve hangi kayıt türü-bölüm / programa kayıt yaptıracağınızı banka görevlisine bildiriniz.
Açıklanan dört yöntem dışında ödemelerin posta havalesi, banka havalesi ve EFT gibi yollarla yapılması kabul edilmemektedir.
Üniversite tarafından talep edilen veya edilecek olan ödemelerin zamanında yapılmamasından doğacak sonuçlardan Anadolu Üniversitesi sorumlu olmayacaktır. Yanlış yapılacak bir ödemenin sorumluluğu öğrenciye aittir.
Mazeretli kayıtların son gününde İnternet, ATM ve Telefon Bankacılığından saat 23:30'a kadar, şubelerden ise mesai saati bitimine kadar ödeme yapılabilecektir.
Vakıfbank Şubelerine Ödeme
Vakıfbankâın herhangi bir şubesine T.C. kimlik numaranız ile kayıt yaptıracağınız kayıt türü-bölüm/program belirterek ödemenizi gerçekleştiriniz.
Vakıfbank İnternet Bankacılığından Ödeme
Vakıfbankta İnternet bankacılığı kullanıyorsanız, Vakıfbankın İnternet sitesindeki WebŞube menüsünden internet şifrenizle giriş yaparak Ödemeler,Üniversite Harç İşlemleri sırasıyla tıklayınız. Ardından üniversite seçeneğinden Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Ödemelerini seçiniz. Öğrenci numarası olarak T.C. kimlik numaranızı doğru şekilde giriniz. Devamâ tuşunu tıklayınız. Bir sonraki sayfada kayıt türü-bölüm/programa göre yapmanız gereken ödeme tutarları görülecek ve onaylama-nız istenecektir. Onaylamanızdan sonra ekran-da görülecek dekontun dökümünü yazıcıdan alarak öğreniminiz süresince saklayınız.
Vakıfbank ATMlerinden Ödeme Kartsız Ödeme
Parabankomat ATMlerde, Giriş tuşuna basarak ulaşacağınız Kartsız İşlemler ekranında, Üni-versite Ödeme işlemini seçtikten sonra ATM ekranında görünen Anadolu Üniversitesi AÖF kodunu ve ardından T.C. kimlik numaranızı girerek, borçlarınızın listelendiği ekranda kayıt yaptıracağınız programa ait tahsilâtı seçip işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.
Kartla Ödeme
Vakıfbank Bankomat 7/24 kartınızla giriş yaptık-tan sonra Üniversite Ödeme seçeneğinde ATM ekranında görünen Anadolu Üniversitesi AÖF kodunu ve T.C. kimlik numaranızı girerek, borçlarınızın listelendiği ekranda kayıt yaptıra-cağınız programa ait tahsilâtı seçip işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Dilerseniz bilgilerini gire-rek başkasına ait ödeme de yapabilirsiniz.
İşleminizin sonuçlandığından emin olduktan sonra ATMden aldığınız makbuzu ödeme yap-tığınızı belgelemek için saklayınız.
Telefon Bankacılığı ile Ödeme
*Vakıfbank İnternet müşterisi olanlar 444 0724 Vakıfbank telefon bankacılığını arayarak sırası ile Bankacılık Hizmetlerini, 12 haneli Vakıf-bank müşteri numarasını, 8 haneli İnternet şifresini tuşlayıp, Müşteri temsilcisine bağlanarak ödemelerini yapabilirler.
Ödemelerini Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetiâ€â•ndeki Bankaya Yapan Öğrencilerin Yapması Gereken İşlemler
Ödemelerini Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetiâ€â•ndeki bankaya yapan öğrenciler, kayıt yaptırırken banka dekontunu AÖF Lefkoşa Bürosuna teslim etmek zorundadırlar.
Önemli: "444 10 26 Nolu Telefondan Ulaşamıyorum" Diyenler!... 2016-2017 AÖF Yeni Kayıt ve Kayıt Yenileme İşlemleri,Ücretleri ve daha pek çok konu hakkında tüm merak ettiğiniz soru ve sorun içeriklerini size en yakın AÖF Bürolarından öğrenebilirsiniz...