Alıntı:
Esma_Nur Üyemizden Alıntı
HARCADINIZ O GÜZEL KADINLARI!..
. * 3 bin dolarlık Tom Ford Black kullanan kadınların için, mum kokulu kadınları harcadınız...
.
*Makyajsız gezemeyen kadınlar için, sizi sabah namazına kaldıran kadınları harcadınız.
. * Burnu aktığında Amerikan Hospital'a koşan kadınlar için, kırk derece ateşle yanarken alnına sirkeli bez koyan kadınları harcadınız...
. * Kredi kartlarınızın limitlerini patlatan kadınlar için, yarım kilo kıymayla beş çeşit yemek yapan kadınları harcadınız...
. * Alış veriş için Macro Center'dan başka yere gitmeyen kadınlar için, A101'in indirim günlerini takip eden kadınları harcadınız...
. * Beş yıldızlı oteller dışındaki yerlerde tatil yapmayan kadınlar için, sizinle çadırda bile mutlu olan kadınları harcadınız...
* Zamanı gelince sizi bir kağıt parçası gibi buruşturup atan kadınlar için, evimin direği deyip her türlü zorbalığınıza katlanan kadınları harcadınız...
(Adnan Sökmen) |
Artık herkes herşeye ulaşıyor, kozmetiğin gıdanın ucuzuda var pahalısıda. 3 bin dolar olmasın 20 tlyede parfüm var. Arada büyük marketlerde girsin adama ahanda bu markette bu fiyat işte desin adamın böğrüne otursun fiyat bak bakayım o zaman göreyim ben onu. Az malzemeyle şık sofraları hazırlamak için yarışıyor millet youtube lerde. azıcık yeniliklere açık olsun harcanan kesim de ))
Bir kere " Füme Kuzu pirzola" yapsın dünyası şaşsın sonra " aman aman sen yarım kilo yla 5 çeşit çıkaran yüce varlıksın " demezmi bak
Dedikten sonra sözü harcayanlara getirelim..
Yaaww onuda yapsın bunuda yapsın işte. İstedi de parayı mı eksik ettik sanki. Yaw 3 bin dolarlık olmasın tamam parfümde piyasada hepsi mevcut olanından alsın derler. Yarım kilo kıyma ne yawww istesin para vereyim adam gibi et alsın derler..Desenki alacam aman etsiz kıymasız olsun derler...
Harcayanlar ve harcananlar...
Akıllı olun sevgili hanımlar. Dik başlılık etmeden dik durun...Harcanıyorum diye vah vah tüh tüh demeyin. Ne istiyor bunlarla da ömrünüzü geçirmeyin... Kimseyle de yarışmayın. Kadının evi eşi ailesi için yaptığı hiçbirşey israftan değildir. (3 bin dolarlık parfümler, avona her ay ödediğiniz dünya para, ölçüsüz harcamalar buna dahil değil) Şartlarunıza bütçenize göre .... Heleki şu zamanda harcandım demek yerine ailesini sahiplenip kendini geliştirmeliler...Şart ..
Ömrü hayatında bir kere yada bir kaç kez dışarda yiyeylşm diyen adama; " Aman gerek yok masrafa ben evde hazırlarım" demeyin
Bakın o zaman dünyanın 8. Harikası olmuyomusunuz..
Olmayada bilirsiniz, çokta zorlamayın
Yazıyı okuyınca insan hakvermekle beraber bunlarıda düşünmüyor değil...
Emeğine sağlık güzel insan