Esselamu aleyküm
Eski zamanlarda insanlar haya ederlermiş bir Ehilin yanında konuşmaya dinler bilgi edinir sual ederlermiş. Yakın zamanda derdikki "kardeşim kimse Doktorluğa, Avukatlığa, Öğretmenliğe soyunmuyor ama herkes Dini İlimler hakkında Bana göre Bence Benim Düşüncem diye bağırıp duruyor" gelgelelim şimdi ise artık herkrs Doktor, Avukat herkes Allame bir kaç pdf okuyan birkaç özlü söz okuyan yazılan yalan yanlış bilgilerle dimağını körelten herkes her konuda müceddid olmuş...
Elbette en büyük sebebi Sanal Alem ve İnternet kullanımındaki hatalar. Ağızdan ağıza Kulaktan kulağa bir arbede bir delalet...
Allah c.c. nasılda doğru çıkarıyor Kainatın Efendisini s.a.v bakın gerçek Alim ler İlim Erbabları Ehil İnsanlar hep tenhalarda kuytularda her türlü İlimde Ehil olanlar sanki gizlenmiş sesleri sedaları çıkmıyor. Meydanda kim var?
İnternet fenomanleri, youtuberler insanlar eğrisi doğrusu yalanı yanlışı ile onların her hareket fiil sözlerine itibar etmekte herşeylerini kabul etmekte ve en kötüsü hayatlarını onlara benzemekle tüketmekteler...
Birbirlerini tekfir etmekten öteye geçemeyen sözde Alimler savundukları şeyi bile anlamayan hemde ...
Bunları yazarken istisna olanları elbette katmıyorum nadide insanlarda var nihayetinde...
Allah c.c. sonumuzu hayır etsin herkes biliyor Hekes Alim bir ben kalmışım Nadan...
|