Sevgililer Günü
ben burda sevgililer günü kutlamanın yanlışlığını bizim adetimiz olmadığını bilmem kimin yaşadığı aşk için öldürülmesi üzerine kutlandığını söylemiyeceğim
ben değinmek istediğim whatsapp durumda alınan çiçekler, pastalar, hediyelerin paylaşılması
durumda mutlu aile resmini alınan çiçeği, hediyeyi görüp de evinde zaten huzursuz olan kişi iç geçirip keşke benim hayatım da böyle olsa demiyecek mi veya geçim sıkıntısı malum zaten dar gelirle geçinen bir ailede kadında bir beklenti oluşmuyacak mı
mutlu aile pozları veren kişilerin de dörtdörtlük yaşamı yok ama gel de buna bakıp eşinden ilgi görmeyen, geçim sıkıntısı çeken kişiye bunu anlat
ya da mutluluğun formülü özel günleri kutlamak hediye almak çiçek almak mı
mutluluk da eşimin bana aldığı hediye de evimde yediğim içtiğim de hepsi bana özel şeyler yani mahrem konular
mutluluk kuru ekmeği yerken eşinle gülerek sohbet etmendir mutluluk eşinle birlikte içtiğin kuru çaydır mutluluk çocuklarının canının sağ olmasıdır mutluluk elindekilerle yetinmektir.............
sosyal medyadan facebook'u okulum için kullandım ama oradaki paylaşımlardan samimiyetsizlikten kaçtım ama whatsapp da böyle devam ederse orayı da kapatmak zorunda kalacağım
geçim sıkıntısının kol gezdiği insanların 1 ekmeğe muhtaç olduğu zamanda dünya para verilip alınan hediyelere ve kutlamalara hele de bunu whatsapp durumda insanlarının gözünün içine sokanlara karşıyım
yok ben alırım gelirim buna yetiyor diyenler lütfen bir yerde paylaşım yapmasınlar ewet000