Alıntı:
salih Üyemizden Alıntı
yıl 2009
makale tarihi öyle gözüküyor.
geçen günkü feminist mitingi vardı taksimde. Ezanı ıslıklarla boğmaları şöyle dursun da. Açtıkları pankartlar yeminle okurken yerin dibine giresim geldi. Yüzüm kızardı beynim uyuştu tansiyonum şekerim kalp atışlarım hiç bu kadar zor duruma sokmamıştı beni...
bir insan bu kadar hayvanlaşabilir mi yahuu.lutilik oğlancılık lezbiyencilik diplomalı fahişelik...
kadının parası yoksa kumbarası "..... dır"
ben senin kaburgandan çıkmadım sen benim "....den "çıktın.
Allah ım ne kadar sabırlısın.sedom ad semudlara uyguladığını uygula RABBİM
makale çok nazikane yazılmış nasihat edilmiş.hocam ya bilmiyorsun bilmiyorsun...googlede araştır açılan pankart görselerine bak.makaleni yenilersin bence |
o yazı uyarı ikaz nehyi anılmunker amaçlı "süslü cümlelerle aldatılan saf cahil heybesi boş Müslüman kadınlara" yönelikti. Zaten bilinçli Müslüman kadınlar bilirler ki İslam'ın onlara verdiği makam hiç bir "...İZM'DE yoktur." vahy'den beslenen Müslümanların beşeri ideolojilerle alakası ihtiyacı sempatisi özentisi beklentisi yoktur ve olamaz. Bilirler ki din tektir. Bir insan aynı anda iki dine mensup olamaz.ve tüm İZM'LER birer beşeri dindir. Dolayısıyla İslam'dan başka bir sisteme-izm'e-ideolojiye özentisi olanın islamı yitirmesi anlamına gelir.
Müslüman kadınlara uyarı ikaz nasihat anlamında dedik ki sakın ha!
gelelim taksim ne idüğü belirsizlerin havlamalarına....
ezan okunurken köpeklerin uluması gibi...
“Fahişeyiz, ibneyiz, sürtüğüz, diyenden ne beklersiniz?”
“Yılın en sürtüğüyüm” diyen orda.. “Feministim, fahişeyim” diyen orada.. “Namusu kirletmeden duramam” diyen orada.. Gayler-lutiler orada..Homoseksüeller orada.. “Orospuyum” diyenler orada.. Fiilen orospuluk yapanlar bile, ellerinde bir kağıt ile “orospuyum” demezler..
Onu yazıp taşıyanlar, fiilen o işi yapanlardan daha ahlaksızdırlar..
hayvan desek hayvanlar dava açar. Hayvanlar masum çünkü..
o makale esfeli safilinlere yönelik değildi.saf cahilane özentilere engel nasihat amaçlı olup,bu özentiye yelken açacakların profili bunlar gibi olmaya gebe...
duana Amin..