Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29 Mayıs 2019, 22:08   Mesaj No:2

Mihrinaz

Medineweb Baş Editörü
Mihrinaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu: Mihrinaz isimli Üye şuanda  online konumundadır
Medine No : 14593
Üyelik T.: 15 Kasım 2011
Arkadaşları:15
Memleket:MEDİNEWEB
Konular: 1328
Beğenildi:12678
Beğendi:9310
Takdirleri:28874
Takdir Et:

Alıntı:
Oruç,Ramazan ayı içerisinde Kendisi Mübarek olan gün ve geceleri kutsamak yerine kendinizi mübarek kılmak amacında olmak ile ihya ediniz.Gün boyu açlığı,susuzluğu bir hiç uğruna heba olacak şekilde yapmaktansa.Açları susuzları hatırlamak ile ihya ediniz.

Her susuzluğunuzu giderdiğinizde Hüseyin ve ailesini hatırlayarak onlara zulmedenlerin zalimliklerini hatırlayınız.Ramazan ayı boyunca Fitnevizyon ekranlarında timsah gözyaşları ile insanları etkileyenlerin Yoksul yetim mazlumlara her sunumda kazandıkları mülklerinden ne kadar verdiklerine şahitlik ediniz.Sunumdaki timsah gözyaşlarını dökenlerin kisrai yaşamlarından ne tür fedakarlık yaptıklarını araştırın bakalım nasıl bir sonuç ile karşılaşacaksınız.

Bizler her hususta nankör davrandığımız Riyakar şaşaalı sofralarımızdan hiçbir şeyi eksik etmez iken.Sahurda ve İftarda yiyecek ekmeği bulamadığı için Oruç tutamayanları ne kadar araştırmak ve desteklemek ile meşkulüz.Vicdani olarak kaçımız bu kesimin varlığından haberdar olmak adına etrafımıza göz atıyoruz.Çünkü bire bir bunun canlı tanıklığını yaptığım için. Siz Ey İmana erişmeye çalışanlara soruyorum .Allah yapıp etmediğini söyleyen emreden Riyakar kullardan olmaktan sakındırsın bizleri.
Allah sana bana hepimize rahmet ve mağfiret eylesin...
Rahmet ayında ve sonrasında Kendini mübarek kılmak isteyenler için kalıcı öğütler...

~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~