Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23 Mart 2020, 09:42   Mesaj No:16

Esma_Nur

Medineweb Emekdarı
Esma_Nur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu: Esma_Nur isimli Üye şuanda  online konumundadır
Medine No : 4458
Üyelik T.: 19 Ekim 2008
Arkadaşları:0
Memleket:sivas/istanbul/
Konular: 587
Beğenildi:5019
Beğendi:6731
Takdirleri:26831
Takdir Et:

Hayırlı sabahlar olsun efendim, hepimizde kasvet koronadan ölmesek kasvetten öleceğiz yada hastalanacağız tebdiri alıp takdiri Allaha bırakacağız dedikden sor;a #Evdekal Türkiye sloganına uyup çok gerekmedikçe çıkmıyoruz. Peki evde nasıl vakit geçer alttaki fotoğrafda görmüş oldugunuz sewimli şeyin adı rıfkı az biraz sevgi gösterin nasılda akrobatik hareketler yapıyor ) baya kanka olduk rıfkı ile öyle böyle değil konuşdugun zaman dinler, bir şey verdiğinde asla ikramı geri çevirmez bilirki benim değil Allahın ikramıdır tavsiye ederim müthiş strs alıyor çocuklar ilk getirdiklerinde baya çıkış yapmışdım çocuklarlara nerden buldunuz bunu diye şimdide ona bir şey olacak diye ödüm kopuyor )))) #Evdekal' mak
neden bu kdr zor geldi anlamadım hatunlar şimdiye kadar ertelendiğiniz işlerinizi yapın mesela bahar temizliği yapın belki el işi yapmak istedinizde fırsat bulamadınız, beş vakit namaz boynumuzun borcu kuranıda zaten herkes kendi çapında okuyor rutin ev işlerimiz var zaten beylerde ewdeki tamir edilecekleri tamir etsinler derken vakit geçer ztn sayılı gün ! Bu süreci kendimize iyice zorlaşdırmayalım. Dünyadaki savaş ve zulm altındaki ülkelerden utanalım ve sukut içinde #Evdekal medineweb

İsim:  15849441145852187387099028860519.jpg
Görüntüleme: 24
Büyüklük:  360,3 KB (Kilobyte)

Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE....