Korona Abartımı medineweb?
Dünyayı dokuz aydır ,ülkemizi altı aydır allak bullak eden bir virüs! hakında aylardır yazılıyor çiziliyor sıfır sıfır elde var sıfır millet korku pank kimi hiç umursammazken kimide ewden adım atamıyor.Bazılarına göre öyle bir virüs yok normal bildiğimiz grip kimilerine göre gelirse öldün.bağısıklık kuvvetlendiren takviyeler besinlere talep çoğaldı hijyen adına dezenfektan ürünlerin satışında patlama yaşandı.Sosyal mesafe dendi hekes birbirinden uzak durdu,maskesiz olmaz dendi tüm dünya adeta peçelendi..bazılarına görede devletleri oyalama politikası patlamalar virüsler normal değil bu olanlar beynimde deli sorular..bu konu hakkında çok yazıldı çizildi kopyla yapıştır yapmak istemedim içimden geçenleri paylaşmak sizinde fikirlerinizi almak istedim gerçekden bu virüs çok fecimi yoksa normal gripmi etrafınızda geçirenler varmı? bakıyorum testi pozitif olanların bazısı ayakda bazısıda yatak döşek hatta ölümcül! eee ztn gripde kronik hastalığı olanlarda agır seyretmiyormuydu? 65 yaş üzeri dikkatli olmalı aşı olmalı denmiyormuydu ? biraz daha bekleyip orjinal haberler paylaşacağım sizinle varsa yakınlarınızdan bu hastalıkla cebelleşşen birebir ilk ağızdn duymak isteriz..