>acemilik dönemi>
göz yaşlarımızı silen <<<<<
yüreklerimize taht kuran tesettürümüzü iade eden<<<<<<
28 şubat ve dinazorlarını yerle yeksan eden <<<<<<
ihl mezunu başbakanımız var mutluluğunu yaşatan<<<<<
ekonomiyi her bireye yansıyacak şekilde düzelten<<<<<
>kalfalık dönemi>
İsrail ve Siyonistlere tarihte ilk kez one minute-hoşt diyebilen<<<<<
Merve kavakçı ve yoldaşlarının şeref haysiyetini iade eden<<<<<
Kürtlerle kardeşliğimizi islam'la buluşturan çözüm süreci ile başlatan<<<<
feto ve benzer hainleri söküp çöpe atan<<<<<
dünyaya Osmanlı tokadı nedir tekrar tekrar hatırlatan<<<<<
dünya 5'ten büyüktür yumruğunu masaya vura vura hans coni ve tonilere meydan okuyan<<<<<
dünyanın tüm mazlumlarına dayanın Osmanlı geliyor sahipsiz değilsiniz nutukları atabilen<<<<<
imf ve benzeri siyasi tefecileri -önce borç verip sonra emir verenleri- denize döken<<<<<
yoksul kesimin mutfağında tencere kaynatan yetim dul öksüz sakat ve hastaları maaşa bağlayan<<<<<
ekonomi teknoloji sağlık ve eğitimde çığır açan<<<<
Filistin Suriye ırak Afganistan dünyanın her köşesindeki Müslümanların duasını alabilen<<<<<
güzel Türkiye'me sayamadığım binlerce ilk'leri başartan<<<<<
>ustalık dönemi<
tüm emektar dindar kadrosunu tasfiye edip yerine ne olduğu belirsiz papatyaları ve hırsızları dolduran<<<<<
tüm güzellikleri bir bir yok eden<<<<<
kardeş Kürtlerin kardeşliğini iptal eden<<<<<
günde üç kez tükürdüğü lanetlediği ırkçılığın merkezi ile kanka olan<<<<<
kendisini 15 yıl koruyan kollayan savunan Müslümanları-dernekleri-basını bir bir küstüren<<<<<
küsen Müslümanların ağır tokadını yerel yönetimle çok acı bir şekilde tadan<<<<<
tek millet tek devlet tek bayrak tek vatanla yola çıkıp tek adamla noktalayan<<<<<
bir yüzükle başlayıp milyarlar adacıklar paracıklar gemicikler damatcıklar ile sağlamlaştıran<<<<<
birlikte yola çıkanlarla devam edip yolda buldukları ile bir bir değiştiren<<<<<
suni bir zenginlik üreterek kredi musluklarını açarak milleti gırtlağına kadar borçlandıran-10 yıl sonraki maaşımı harcıyorum şimdi-<<<<<
imf ye borç vereceğiz döneminden millete iban dağıtan<<<<<
memura işçiye emekliye yüzde 5 kendilerine yüzde 1500 adaletini öğreten-dağıtan<<<<<
akit ve Dilipak ekibi gibi her dönemde mazlum Müslümanları papatyalarına kurban eden<<<<<
bir akparti ile karşı karşıyayız!
dinim şerefim namusum üzere yemin ederim ki sana çok çalıştım hep destekledim.
ve dinim şerefim namusum üzere yemin ederim ki chp ye bile versem-ki mümkün değil- sana vermem ey AKP! ve bu sözü azımsanmayacak kadar bir kitleden de duydum!
papatyalarınla sağlıcakla kal ey AKP!
Abdurrahman abi sana geçmiş olsun diyemem gazan mübarek olsun diyorum. Sen çevik bir 28 şubat ile mücadele eden ve tesettürümüzün kahramanısın.
>>>>>>>>>>>>>>Muznibkul