Haftanın Konusu BİTCOİN
Selamünaleyküm medineliler, bu haftanın konusu başlıkdanda anlaşılacağı gibi son zamanlarda adını çokça duyduğumuz sanal para BİTCOİN. Medyada nedir kimler yönetiyor vs yazılıp çiziliyor.. Çok riskli bir o kadarda zirve yapan para birimi. İlk dıyunca saçma amnn olurmu öyle şey para bu sanalımı Olurmuş dedim.. Dedim ama sonra birden bire düşündümki 15sene önce deselerdi ki bize mail adresi ile mektup yollaycaksınız İnternet üzerinden diye yok daha neler öyle bir mektup şeklimi var derdim veya 10 sene önce netten alışveriş yapacaksın neye ihtiycın varsa deterjandan giysiye hepsini net üzerinden alacaksın deseler yok canım daha neler derdi(m) k geldiğimiz nokta malumunuz hele bu pndemi dönemi öyle hızlandırdıki katı kuralları olanlar bile netten alışveriş yapmaya başladı.Bircoinde öyle Olurmu acaba? BİTCOİN hakkındaki düşüncelerinizi çok merak ediyorrum islamda yeri nedir? Balon olup patlarmı yoksa hayatımıza girermi? Öncelikle muhsin hocam sizin bakışınız nedir bu konuya? Fecr hocamızında fikirlerini alalım.. Editlerin üyelerin herkesin katılımını bekliyorum..