BENİ KIRMA SEVGİLİ MİHRİNAZ
QUOTE=Ferşat]
Sevgili Mihrinaz abla merhaba..Değerli ablacım bakın herkesin ilgi duyduğu alanlar var. Ben de tarihe ve şiirlere çok ilgi duyuyorum. Bizim bir amacımız var o kadar emek verip araştırıp paylaşım yapıyoruz. Amacımız boş oturmak değil. Bir siteye bile bir faydamız oluyorsa ne mutlu bize. Sizden son defa rica ediyorum tam 47 sitede değiştirdik sadece burası kaldı lütfen bizi üzmeyin. Bizi üzmekle sizin elinize bir şey geçmez. Bakın diğer sitelerde tek bir ricada hallettiler. Buranın ismi "Medineweb" olduğu halde yardım alamayışım inanın beni çok üzüyor.
NOT.. Bu 2 konuyu değiştirelim lütfen. Bu işi bir daha açılmamak üzere kapatalım. 1. RİCA Sevgili Mihrinaz abla merhaba..Değerli ablacım bakın herkesin ilgi duyduğu alanlar var. Ben de tarihe ve şiirlere çok ilgi duyuyorum. Bizim bir amacımız var o kadar emek verip araştırıp paylaşım yapıyoruz. Amacımız boş oturmak değil. Bir siteye bile bir faydamız oluyorsa ne mutlu bize. Sizden son defa rica ediyorum tam 47 sitede değiştirdik sadece burası kaldı lütfen bizi üzmeyin. Bizi üzmekle sizin elinize bir şey geçmez. Bakın diğer sitelerde tek bir ricada hallettiler. Buranın ismi "Medineweb" olduğu halde yardım alamayışım inanın beni çok üzüyor.
NOT.. Bu 2 konuyu değiştirelim lütfen. Bu işi bir daha açılmamak üzere kapatalım. 1. RİCA [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Buradaki Erzincanda bir kuş var türküsü SİLELİM. Aynı yerine bu alt linkteli orjinal yazıyı kopyalayıp ekleyelim lütfen.
konular/erzincanda-bir-kus-var-turkusu-ve-hikayesi.150238/#post-862638[/URL]
2.RİCAM [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Buradaki yazıyı SİLELİM. Aynı yerine bu alt linkteki orjinal yazıyı kopyalayıp ekleyelim lütfen.
[/www.turkiyeforumlari.net/konular/brastikli-aziz-aga-efsane[/QUOTE]