Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Mayıs 2022, 13:19   Mesaj No:4

Mihrinaz

Medineweb Baş Editörü
Mihrinaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu: Mihrinaz isimli Üye şuanda  online konumundadır
Medine No : 14593
Üyelik T.: 15 Kasım 2011
Arkadaşları:15
Memleket:MEDİNEWEB
Konular: 1328
Beğenildi:12691
Beğendi:9321
Takdirleri:28874
Takdir Et:

Ben bilmem keke Evi olan satmaya kalksa bu fiyat zaten. 300 bin 500 bine ev yok
Benim kafa rahat " kirasını verdikten sonra bütün evler benim" Kiracı geldim kiracı giderim ne yani bu zamana kadar alamadığim ev için milyonlar verip alamıyorum diye dövüneyimmi?
Yalnız Emlakçı, mütahit üyemiz varsa Doğu-güney Ukrayna hattında bu fiyatlara ev varsa bize haber etsin

Yaşanan ekonomik krizmi ahlaki krizmi bilemiyorum.

Dediğin gibi önceden insanların birikim yapıp ev alabilme ümitleri vardı. Köküne dinamit döşediler. Şimdi ağzımız açık telaffuz edilen rakamları seyrediyoruz.
CB ne zaman ağzını açsa dolar fırliyordu. Aylardır dolar aynı yerde zamlar ise durmak bilmeden devam etti. Dolar artıyor, bütün dünya enflasyonla mücadele ediyor dendi. Dolar durdu zamlar durmadı. Sonra şükürsüzsünüz dedi sayın CB. Konut konusunda konuşmuş bu işten kazancı olanlara müjde dağıtmış.Bu kadar.

Oturduğum evin, enflasyona bağlı yıllık kira artışını bekleyip ev sahibinin ağzından çıkacak uçuk fiyata kendimizi hazırlıyoruz. Bu fiyatları veren oldultan sonra, ev sahibimin yerinde olsam satarimÖyle böyle bir yıl öncesinden, 6 ay òncesinden hatta 3 ay öncesinden ev, araba her ne aldiysaniz kârdasınız. Alamayanlar canını sıkmasın. Çekirdek çitleyip izlesin.

Ev bir ihtiyaçtir. Hayal olmasını anlamıyorum ben. Bir şekilde ev sahibi oluruz diye düşünüyordum. Şimdi ise kesinlikle bu paralar biriktirilmez, ödenmez. Hayalim suya düştü dememeniz için dünyalık pahalı döviz endeksli hayalleriniz olmasın Allah can sağlığı huzur sağlıklı ömür versin 2 odalı da olsa birgün alamayan da alır. 2 milyonluk ev alamıyorum deyip şükürsüz vatandaş damgası yemek istemem)))
Devletim faizleri düşürmüş, 10 ay vade felan. Müteahhit gibi banka gibi esnaf gibi çalışıyorlar nazar değmesin. Fırsat üstüne fırsat. Aman şükredelim

~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~