Alıntı:
Esma_Nur Üyemizden Alıntı
Çayınızın kaliteli olmasını istiyorsanız 1 saaten fazla beklemiş çayı içmeyin , çayı demlerken içine az miktarda karanfil yeşil çay tarçın yasemin papatya bunlardan birini atabilirsiniz antioksidan olmuş olur çayınız. İçerken içine atacağınız bir dilim limonda kateşini arttırır kalbinize iyi gelir. Çayı bu kdr faydalı hale getirdik hadi çay yapıp içelim bilgileri tecrübe etmiş olalım )) birde yemekden hemen sonra içmeyin kemdimi canan kratay gbi his ettim neyse hadi ocağa koyun çayı ) |
Esma Sultan bu ne çayı kurban olayım
)) Tarhanaya zencefil daha sempatik
Sana gelsek ne içereceksin böyle bize iksir gibi
))Zemzem içip kalkarız bari
Hiç cesaret edemedim ben bunlara