Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03 Nisan 2023, 01:56   Mesaj No:3

Mihrinaz

Medineweb Baş Editörü
Mihrinaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu: Mihrinaz isimli Üye şuanda  online konumundadır
Medine No : 14593
Üyelik T.: 15 Kasım 2011
Arkadaşları:15
Cinsiyet:Anne
Memleket:MEDİNEWEB
Yaş:44
Mesaj: 12.545
Konular: 1328
Beğenildi:12678
Beğendi:9310
Takdirleri:28874
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart

HAMUR İŞLERİNİ BUZLUKTA SAKLAMA

Soslu böreklerinizi önce bir tepsiye dizmenizi ve buzlukta 1-2 saat kadar bekletmenizi tavsiye ederim. Kendini toplayan börekleri veya hamur işlerini rahatlıkla poşetleyebilir ve saklama kutusuna koyup yerlestirebikirisniz. Tüketeceğiniz zaman direk tepsiye dizip, çözmeden fırinlamanız yeterli..

Pizza, poğaça, krep gibi pişirdiginiz ürünleri direk streçleyip yada poşete koyup kutulara koyabilirisniz. Çıkardığınızda yumuşacık taptaze olacaklardır.
__________________

~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~




Alıntı ile Cevapla