Sarmayı pişmiş olarak buzluğa koymak pek tercihim değil , pirinçler kırılıyo tadı değişik geliyo bana..
Sarıp pişmeden dolaba atmak daha iyi .
Direk tencere atıp pişiriyoruz .Su miktarını da iyi ayarlamak gerekir .
Buzlu olduğu için az koyalım ilk başta suyu ki su artışı olacağından taşma yapmasın ..
Sadece sarma değil buzluktan ne çıkarırsak çıkaralım direk pişirelim et hariç ..
Bekleme yapmayalım..
Ya kararır yada hiç hoş olmayan görüntüyle karşılarız ..
Afiyet ola efenim...
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα...
Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα...
Â'râftα.....
Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |