Konu Başlıkları: Erdoğan korkuttu
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Nisan 2023, 22:18   Mesaj No:1

Kara Kartal

Medineweb EDİTÖRÜ
Kara Kartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu: Kara Kartal isimli Üye şuanda  online konumundadır
Medine No : 59105
Üyelik T.: 03 Şubat 2018
Arkadaşları:2
Konular: 498
Beğenildi:3882
Beğendi:4577
Takdirleri:26807
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart Erdoğan korkuttu

Erdoğan korkuttu

Dün akşam canlı yayında rahatsızlanan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugünkü programları da iptal edildi. Tüm Türkiye, Erdoğan'ın sağlık durumunu merak ediyor. Peki, Erdoğan hasta mı oldu, neyi var? İşte sağlık durumuna ilişkin son açıklama...

Erdoğan, "Dün, bugün yoğun çalışma vardı. Bu nedenle midemi üşütmüşüm. Bir ara programı iptal etsek yanlış anlaşılır mı diye de düşündüm. Ama söz verdik. Sizlerden ve seyircilerimizden helallik diliyorum" diye konuştu.

Erdoğan'ın sağlık durumu ile ilgili açıklama yapan Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, "Cumhurbaşkanımızın sağlık durumu iyi hamdolsun. Rabbim muhafaza eylesin" dedi.

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik de "Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın sağlığı gayet iyidir. Geçmiş olsun dileklerini ileten herkese teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş "Cumhurbaşkanı seçim yoğunluğundan dolayı mide rahatsızlığı geçirdi. Bugün programlara kaldığı yerden devam edecek. Gayet sağlıklı. Akşamdan bir şey kalmadı gibi. Programlar devam edecek" diye konuştu.

E.S.H

Konu Sahibi Kara Kartal 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir
Konu Forum Son Mesaj Yazan Cevaplar Okunma Son Mesaj Tarihi
Tüyler diken diken İlahiler/Ezgiler Kara Kartal 0 24 30 Aralık 2024 18:17
Gassal Film Kutusu Kara Kartal 8 109 28 Aralık 2024 19:59
Mikroplastik varlığını kanitladılar Yaşam/Kültür/Sanat Kara Kartal 0 24 28 Aralık 2024 15:22
Sana ne diyemiyosam Kara Kartal/Kişisel Mihrinaz 5 76 24 Aralık 2024 17:27
The Tover/Kule Film Kutusu Kara Kartal 1 49 21 Aralık 2024 12:50