Alıntı:
asil_lalem yazılan :
huzurislam ben senin varlığını yeni farkettim
ne zaman konuk oldun yahu hayırlı olsun bu arada |
sorma bu hafta aniden yaptılar..
sağolasın
Alıntı:
nermin Üyemizden Alıntı
abicim hayırlı olsun.... bilgilerin için Allah senden razı olsun.... benim sorularım, kendini benzetmek istersen hangi osmanlı padişahına benzetirsin? en sevdiğin hadis i şerif ?? ençok hangi ezgi- ilahi sanatçısını dinersin? hayatta keşke dediğin oldumu? abicim sorular şimdilik bu kadar hata warsa af ola.. hakkını helal et inşAllah... selametle... |
kendini benzetmek istersen hangi osmanlı padişahına benzetirsin? Murad Hüdavendigar (Murad 1 )
en sevdiğin hadis i şerif ?? Müminlerin iman bakımından en olgunu,ahlâkça en güzel olanıdır..(İbn-i Mâce,Nikah 50)
ençok hangi ezgi- ilahi sanatçısını dinersin?
Abdurrahman önül-Eşref Ziya
hayatta keşke dediğin oldumu? Evet oldu...
huzurislam kardeşim hayırlı olsun..
bir kaç soru da benden..
1- geleceğe yönelik ister fikir bazında , ister hayatınızda ulaşmak istediğiniz hedefler nelerdir?
2-ölüm size göre nedir?
3-a)forumun en beğendiğiniz yönü? b)forumun en beğenmediğiniz, hoşa gitmeyen yönü?
4-hayatta keşke dediğiniz bir şey var mı, veya mutlaka şunu yapmalısınız diyeceğiniz bir şey?..
şimdiden teşekkürler. [/QUOTE] *****
sağol Nur kardeşim
1-Birincisi evlenip mutlu bir yuva kurmak...Yaşadığım şehirden başka bir şehire yerleşmek gibi ..
2-Ölümü yalan dünyanın sonu,gerçeğin başlangıcı olarak görüyorum ve insanoğluna en etkili nasihat..
3-a)Forumda en çok buradaki üyelerimizin sıcaklığını seviyorum...
b)Forumun beğenmediğim yönü bazı üyelerin konuya değilde kişiliklere saldırması.uygunsuz mesaj yazması.
4-Evet var keşke okusaydım dediğim olmuştur...
Alıntı:
seyyid yazılan: huzurislam abi hayırlı olsun forumdakı daha önceden yazılan yazıları nasıl inceliyorsun ve daha önceden yazıldığını nasıl biliyorsun hepsini okuyormusun?
şimdiden mevlam razı olsun |
Hepsini okuyordum önceden son zamanlarda okuyamıyorum malum haftanın konuğu yoruyo beni
ama mutlaka takip ediyorum.Daha önce yazıldığını hemen anlıyorum...