Konu Başlıkları: " Ayın yıldız Editörü "
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Mayıs 2023, 15:57   Mesaj No:44

Kara Kartal

Medineweb EDİTÖRÜ
Kara Kartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Kara Kartal isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 59105
Üyelik T.: 03 Şubat 2018
Arkadaşları:2
Konular: 492
Beğenildi:3835
Beğendi:4514
Takdirleri:26582
Takdir Et:

Site olarak Z kuşağına yetişebiliyor muyuz ? Çok sıkıntılarınız var çok. Şöyle bizede anlatır mısın ne sıkıntılar yaşıyorsunuz? Gençlik ne istiyor de hele senden duyalım.
-------- Z kuşağına yetişilmez abla hız daha hız daha hız şeklinde kafalar Gençlik bu hıza rağmen bişey beğenmez, şükürsüz duyarsız değil. Biz bilmeyiz yağ gaz kuyruğunu. Duyarlılığımız ile sömürülerek yapılan tarih vatan siyaset din algımız çok farklı. Yetişkinler zorluk görmüşler bugüne şükrediyorlar. Bizim isteklerimiz şımarıklik geliyor onlara. Hak veriyorum aslında. Fakirlik yokluk eziklikten gelmişin 20 yılda her türlü refah seviyesine ulaşmış kafasındaki. Sanıyoki bu refah sadece bu ülke ve iktidar için geçerli. Amcacım dünya bir yerlere doğru gidiyor. Ayak uyduruyoruz. Onların eksiklikleri aslında şimdiki imkanların onlar zamanında olmayışı. Valla bu telefonlar internet onların gençliğinde olsaydı bizim gençlikten beter olurdu. tiktok ve gündüz programları bunun en canli şahidi. Metrolar parklar hastaneler onlara hizmet ediyor şükretmekte sonuna kadar haklılar. Abla ne istiyoruz? Mutsuzuz. Herkes niteliksiz üni mezunu.zorunlu eğitim var. Okumak istemeyen dahi oraya gitmek bitirmek zorunda. Liseden çıkınca odun olmuş vaziyette çıkıyon becerisiz rahat. Mesleki yetenekler öldürüldü. Ünili yaptılar hepimizi sonra iş beğenmiyorlar oldu adı. Gez dolaş yeyin için mutlu olmasanızda inekten hallice yaşayın. Bitki gibi elinizde telle nefes alın, sevgili edinin evlenmeyin. Fıtrat ne ister, evlilik, çabalamak, merhamet, yardımlaşma kendini işe yarar hissetme duygularımız köreldi. Bunlar sıkıntı mı la derseniz siz bilirsiniz bizde böyle