Konu Başlıkları: Protesto Ediyorum/
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 Kasım 2023, 23:22   Mesaj No:548

Mihrinaz

Medineweb Baş Editörü
Mihrinaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu: Mihrinaz isimli Üye şuanda  online konumundadır
Medine No : 14593
Üyelik T.: 15 Kasım 2011
Arkadaşları:15
Memleket:MEDİNEWEB
Konular: 1328
Beğenildi:12681
Beğendi:9310
Takdirleri:28874
Takdir Et:

Alıntı:
Kara Kartal Üyemizden Alıntı Mesajı göster
Orman yangınlarında, iki ağaç kesildiğinde, kedi köpek sözkonusu olduğunda, kadına şiddet felan feşmekan diye ortalığı ayağa kaldıran
Her ne hikmetse Filistin'deki 12 bin ölüm, çocuk, kadın, bombalanan cami,okul,hastane,kilise için kılını kıpırdatmayan, oralı dahi olmayan sanat sepet tayfayi kınıyorum
Ulaştıkları kitleler çok fazla ne var sanki bu zulme klavyeleriyle dur deseler.
Batıda yöneticilerin aksine halk Filistin için ayakta. Bizde yaprak kımıldamıyor. Özgür batı dediğimizin işine gelene yani unursamadıklarina özgürlük tanıdığın bir kez daha ı gördük.Bizim kutsalimizi önemsemediklleri için adı düşünce özgürlüğü idi. Resmi bir devlet olan Filistin'in bayrağına tahammülleri yok, yasaklıyorlar. Kendisi gibi düşünmeyene sermayeyi elinde tutan güçler karşısında söz hakkı dahi tanımıyor. Fransa, İngiltere, Almanya, ABD. Gazzedeki soykırıma dur diyen, sanatçı, model, futbolcu hatta halkına kim olursa yaptırım uyguluyor. Bizim entel dantellerde çıt yok. Hayvanlar için, kadınlar için, lgbt için, insan hakları için, yurtta ve cihanda hep barış isteyen ve ayağa kalkanlarda Filistin'deki soykırım için derin sessizlik ve umursamazlık. 12 bin ölü...Gazze kalmadı artık farkında mısınız? Sırada Kudüs ve Mescidi Aksa'nin olduğunu görmeyenleri protesto ediyorum.

~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~