19 Kasım 2008, 14:09
|
Mesaj No:27 |
Durumu: Medine No : 9 Üyelik T.:
14Haziran 2007 Arkadaşları:0 Cinsiyet: Mesaj:
761 Konular:
392 Beğenildi:20 Beğendi:0 Takdirleri:87 Takdir Et:
| Cvp: Haftanın Konuğu Huzurislam..
Kolları sıvadık anca yetiştiriyorum.yılın konuğumu Allah korusun
sende fırsattan istifade soruları doldurmuşsun be kardeşim sağolasın..: ))) geçelim cvplara
1-Kızdığımda sadece sitem ederim kızdığım eğer kişiyse.Ya da hemen ordan uzaklaşırım...
2-Birini kırmamaya ve konuşmama
3-Ailem
4-En güzel kuru fasulye ve musakka
5-Şiir yazmaya 15 yıl önce başladım.
6- Aile: Cennet yolculuğuna hazırlayan vazgeçilmezim.. ***** Dostluk:En zor anımda değil herzaman yanımda olan..doğruları gösteren aynam.. ***** Sevgi:Cennet anahtarı.İnsan olmanın tek gereği.Hiç bitmeyen sermayemiz kullan kullan bitmez : )) ***** Aşk:Yanmaktır iliklerine kadar.Makamı en yüksek sevgi mertebesi. ***** Huzur: İslam,huzur dua,huzur sevme,huzur sevilme,huzur ben : )) ***** Zaman: Çabuk işleyen ve her dilimi önemli olan makina. ***** Dünya: Yalanın en gerçek hali. ***** Gelecek: Umut ***** Para: Kağıt parçası ..Bende olmayan : ))) ***** Bilgisayar: Bilgilerin toplandığı saray...başından kalkmadığım kutucuk .. ***** Medineweb: Sevgiyi,kardeşliği paylaştığım bana çok şey öğreten bir parçam.pc den bana huzuru salgılayan tek yer. medineweb benim herşeyim... ***** Haftanın Konuğu : Yönetimin bana oyunu,süprizi,heyecan verici,kendini reklamlardaymışsın gibi hissetmek ) |
| |