Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Şubat 2024, 08:42   Mesaj No:5

Mihrinaz

Medineweb Baş Editörü
Mihrinaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu: Mihrinaz isimli Üye şuanda  online konumundadır
Medine No : 14593
Üyelik T.: 15 Kasım 2011
Arkadaşları:15
Cinsiyet:Anne
Memleket:MEDİNEWEB
Yaş:44
Mesaj: 12.596
Konular: 1291
Beğenildi:12230
Beğendi:9144
Takdirleri:27810
Takdir Et:
Standart

Eşim bey müjde ile geldi geçen haftalarda. Bişey keşfetmiş nasıl iştahla anlatıyor. "Birlikte şok markete gidelim acaip indirim var." Hafta sonu arada alışverişe çıkar beyefendi Şok aydınlanması gelmiş ) Üç harfli marketleri zaten sevmezken hele Şok hiç bana cazip gelmez. Ama ne olmuşta bu adamı etkilemiş merak ettim az buçuk tahminde ettim. Marketten bi kaç parça gönlü olsun diye ürün aldık. Kasaya geldik. Kasa arkası aman Yarabbim nasıl indirimli ürünler onlar öyle. Bir hafta hadi tmm denk gelmiş dedim ama 2 aydır sağlam boykot ürünleri indirimli ürünler rafında yerini almış. Her hafta meraktan gidip bakıyorum. Ben şok Önceden denk gelirsen bulabilirdin böyle büyük marka ürünleri. Şimdi ise boykot ürünlerinin hepsi kasa arkası indirimde. Yemeyin!

Bizim beye gelince parka çıkmış çocuk gibi şen. İndirimli ürünleri komple toplayacak, kasiyerde abisinden yana, oda bir iki ürün alacak bizim bey tam ağzına göre müşteri.))Neyse sorun değil.
Market kapısından çıkışındaki hayal kırıklığı, eve gelene kadar suratsızlığı anlatamam size. Ben neden almamışım, istememişim, engel olmuşum. Fairy ler finisler, colgateler, haden sholdersler, orkidler, domestoslar, clearlar, Nescafeler vs vs .. ne ararsan acaip indirimli.

evet haklısın TÜM BOYKOT ÜRÜNLERİ İNDİRİMDEYDİ. ve ben ahdettim asla bu tuzağa düşmicem. Boykot ediyorum deyip haftalar sonra indirimden almicam. Bulaşık tabletim güzel yikamiyor olsun varsın bulaşıklarım elmas parlaklığında olmasın. Mat olsun. Çamaşır deterjanim agartsın, soldursun ne yapayım temizliyor ya çok şükür. Şampuan varsın kepek yapsın kaşıntı yapsın.)) Yağlarla nemlendirin.

Hepi topu bozulacak konfor alanımız bunlar... Oturdugumuz yerden, elimizin yapabileceği şu kadarcik şeyi esirgemeyelim, niyetimizi, tavrımızı bu tuzaklarla bulandırmayalım.Gazzeli kardeşlerimiz üzerine düşeni yapıyorlar, bizde üzerimize düşeni yapalım.

"bunlarla nereye kadar? Ne kadar etkili olacak sanki?" sözleri nefsimizin kaçak yerleri. Dünya nezdinde etkili oldu. Bir becerebildiğimiz bu var bunu da kararlılıkla yürütüyoruz. Kimsenin gözüne sokmadan, çok iş yapıyormuş bütün sevapları kazandık havasına girmeden, kendi vicdanımızı temize çekmeden...Elden gelen buydu Rabbim. Gemileri, ticareti, ekonomik ilişkileri durduramadık , o güç bizde değildi. Gücümüzün yettiğini ihlasla, takva ile yapmaktır gayretimiz. Gayretlerimizi daim eyle. Yıldırma, bıktırma, gevşetme..Amin
__________________

~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~




Alıntı ile Cevapla