Alıntı:
Esma_Nur Üyemizden Alıntı
Editörlerim kırmamış beni Yeni gelen üyemizi misafir etmişler çokda güzel olmuş hoşgeldiniz değerli üyemiz sorular kahveler maşallah uzun aradan sonra özlemişiz forum olarak misafir ağırlamayı heleki misafirmiz ilim ehli olunca daha güzel işliyor süreç ilmizin zekatını isteriz |
Hoş bulduk, Allah razı olsun : ) Ama bilmiyorum ki ilim ehli olacak kadar var mıyım, hatta sabah bu vardı aklımda, yeri gelmişken sorayım : )
Buradaki üyelerin, özellikle siz aktif olanların çoğunluğu ilahiyat okuyan veya okumuş kişiler mi? Forumun geneline baktığımda içerik ağırlığı bu yönde çünkü ve kendimi "dini herhangi bir eğitim almamış, sadece araştırarak öğrenmiş bir ev hanımı olarak" bir tuhaf hissediyorum : ) Sanki hocası önünde sözlü sınav veren bir öğrenci gibi hislerim : )
Terimlerde ve İslam tarihinde eksiğimdir, o yüzde 100 zaten : ) Ama genel olarak kendi kendine araştırarak bir şeyler öğrenmiş benle, sizler gibi (öyle olduğunuzu tahmin ediyorum) bu alanda okumuş kişilerin bilgilerini karşılaştırırsak, inşaAllah çok hatam yoktur : ) Olursa düzeltmenizi şahsen rica ederim : )