Konu Başlıkları: Bu Ayın Misafiri Vasat
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Temmuz 2024, 17:00   Mesaj No:29

Esma_Nur

Medineweb Emekdarı
Esma_Nur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu: Esma_Nur isimli Üye şuanda  online konumundadır
Medine No : 4458
Üyelik T.: 19 Ekim 2008
Arkadaşları:0
Cinsiyet:kadın
Memleket:sivas/istanbul/
Mesaj: 5.555
Konular: 580
Beğenildi:4747
Beğendi:6413
Takdirleri:25493
Takdir Et:
Standart

Alıntı:
Vasat Üyemizden Alıntı Mesajı göster
Hoş bulduk, Allah razı olsun : ) Ama bilmiyorum ki ilim ehli olacak kadar var mıyım, hatta sabah bu vardı aklımda, yeri gelmişken sorayım : )

Buradaki üyelerin, özellikle siz aktif olanların çoğunluğu ilahiyat okuyan veya okumuş kişiler mi? Forumun geneline baktığımda içerik ağırlığı bu yönde çünkü ve kendimi "dini herhangi bir eğitim almamış, sadece araştırarak öğrenmiş bir ev hanımı olarak" bir tuhaf hissediyorum : ) Sanki hocası önünde sözlü sınav veren bir öğrenci gibi hislerim : )

Terimlerde ve İslam tarihinde eksiğimdir, o yüzde 100 zaten : ) Ama genel olarak kendi kendine araştırarak bir şeyler öğrenmiş benle, sizler gibi (öyle olduğunuzu tahmin ediyorum) bu alanda okumuş kişilerin bilgilerini karşılaştırırsak, inşaAllah çok hatam yoktur : ) Olursa düzeltmenizi şahsen rica ederim : )
çok mütevazisiniz instegram profilinizde aile içi danışmanı olduğunuz yazıyor ve araştırmayı seviyorsunuz yazılarınıza bakdığımızda kendinizi çok güzel yetişdirmişsiniz. RABBİM muaffak kılsın ben ilahiyat mezunu değilim Emine hocam ilahiyat mezunu Muhsin hocam emekli imam ve birden fazla diploması olduğunu biliyorum. insanız hatalarımız elbet olur
__________________
Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım...

Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE....