Alıntı:
su damlası Üyemizden Alıntı
Güzel içten yorumların için teşekkür ederim..
Bazı insanların içi yüzüne ...
derinliği gözlerine yansır...
onlarla saatlerce sohbet edebileceğin gibi...
saatlerce susmak da keyiftir ...
Yorumlarını okumak benim için huzurlu ,tekrar teşekkür ederim... |
Rica ederim; hakkımdaki düşünceleriniz çok mutlu etti beni, sağ olun var olun : )
Alıntı:
Esma_Nur Üyemizden Alıntı
çok mütevazisiniz instegram profilinizde aile içi danışmanı olduğunuz yazıyor ve araştırmayı seviyorsunuz yazılarınıza bakdığımızda kendinizi çok güzel yetişdirmişsiniz. RABBİM muaffak kılsın ben ilahiyat mezunu değilim Emine hocam ilahiyat mezunu Muhsin hocam emekli imam ve birden fazla diploması olduğunu biliyorum. insanız hatalarımız elbet olur |
Evet, aile içi konularda bilgi birikimim var; gerek kurslar, gerek bizzat tecrübelerim ve gözlemlerim elhamdülillah : )
İslami olarak da bir görüş beyan etmeden önce araştırıyorum, bilgi sahibi olduğunu gördüklerimle istişare ediyorum, herhangi bilinen bir gerçekle ters düşüp düşmediği konusunda emin olmaya çalışıp, emin olduktan sonra insanlara anlatıyorum; ancak her bilenin üstünde bir bilen vardır, fark etmediğim bir hata varsa diye de daima kontrolde kalmayı gerekli görüyorum : )
Dediğiniz gibi insanız, elbette hatalarımız olur. Hatalarımı görecek olan olursa, uyaracak olanlardan şimdiden Allah razı olsun diyeyim : )