Konu Başlıkları: Bu Ayın Misafiri Vasat
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Temmuz 2024, 18:38   Mesaj No:33

Vasat

Medineweb Üyesi
Vasat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Vasat isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 62825
Üyelik T.: 12 Ekim 2023
Arkadaşları:0
Cinsiyet:Kadın
Memleket:Ankara
Mesaj: 143
Konular: 4
Beğenildi:313
Beğendi:427
Takdirleri:4220
Takdir Et:
Standart

Alıntı:
Kara Kartal Üyemizden Alıntı Mesajı göster
Konuyu ben açtığımdan bu kaza yaşandı, sen zor durumda kaldın, adminler can baş uğraşmak zorunda kaldı diye kendimi suçladım Demek sende kendinden bildin alındın Seninle alakalı değil biliyosun.
Konu ilk açıldığında sorun yoktu, benim üyeliğim renk değiştirdiğinde (ayın üyesi olarak ayarlanınca) oldu. Yani ikimiz de masumuz, üyelik ayarlarında sorun olmuş olmalı : ) Kader kısmet diyelim : )
Alıntı:
Kara Kartal Üyemizden Alıntı Mesajı göster
Adım çok geçmiş misafirhanede simsiyah gamlı biriydim yukarda saydigin seviyeye gelmişsem ne mutlu bana

Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım.
Çünkü beni sadece onlar incitebilirler.”

Hep onlara kırılıp sonra yine kucak açmıyor muyuz. Bende hep öyle oluyor sende nasıl bilmem. Çok kırılıp çok kırık gezmisligim var hiç bişey olmamış gibi ama hep kırık bi yani kıyamıyor bir yanın kırılmaya müsait. Bende öğreniyorum yavaş yavaş
Elhamdülillah bu durumda, ne güzel : ) Böyle işte, hayatı yaşayarak öğreniyoruz. Evet, kırılıyoruz ama kırık kırık da hayat geçmiyor ki : )

"Bilerek yapmamışlardır, bir anlık şeytana uymuşlardır, biz de uymuyor muyuz bazen?" diyerek atıyoruz arkaya, bakıyoruz önümüze. Ölümlü dünyada, sınavın ağırlığı da gayet ağırken, kalbe ek yüke hiç gerek yok: kendimizi/kalbimizi özgür bırakmak için affedici olmak, hiç olmamış gibi devam etmek en güzel seçenek : )
__________________


Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla

"Andolsun biz bu Kur’an’ı, iyice anlaşılıp öğüt alınabilmesi için kolaylaştırdık. O halde düşünüp öğüt alacak kimse yok mu?"

[Kamer Suresi 17, 22, 32 ve 40. Ayetler]