Konu Başlıkları: Bu Ayın Misafiri Vasat
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Ağustos 2024, 14:21   Mesaj No:68

Vasat

Medineweb Üyesi
Vasat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Vasat isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 62825
Üyelik T.: 12 Ekim 2023
Arkadaşları:0
Cinsiyet:Kadın
Memleket:Ankara
Mesaj: 143
Konular: 4
Beğenildi:313
Beğendi:427
Takdirleri:4220
Takdir Et:
Standart

İşte bu konuşmamız : )

Alıntı:
Mihrinaz Üyemizden Alıntı Mesajı göster
Taşındığım her yerde çok güzel insanlara denk geldim. En güzel yanı, görüşeceğin insanı seçme özgürlüğü. Tanıştıklarını tartma, kimlerle görüşeceğine karar verme,hatta kafana,aile yapına uygunluk için azami çaba sarfetme, zorunlu mahalle baskısı üzerinde hissetmeme ve riyakar davranmamak. Yani,aynı mahalle , kaç yıldır aynı apartman, aynı binadayız mecburen iyi olayım, sevmesemde görüşeyim baskısı kurmuyorsun. Üst kat komşun sorunlu mu aman nasılsa taşınıcam demiyorsun tabikı AYIP OLUR DEMEK YERİNE TÜM İNSANİYETLİĞİNLE ŞİKAYET BİLDİRİYORSUN. ÇOKMU SIKINTI TAŞINIR ÇIKARIM RAHATLIĞI BAŞKA TABİ
Başedemiyorsan taşın mottosu bizimki. Artık çok yoruldum bu döngüden yoksa yeni şehir, yeni insan, yeni yerleşim biz pek seviyoruz Daha sevmiyorum hazırlarını muhafaza edeyim.)))Vasat taşınsın bundan sonra.))))
Alıntı:
Vasat Üyemizden Alıntı Mesajı göster
Son iki mesaja bildirim gelmemiş, bunları kaçırmışım : )

Allah cümleten kolaylıklar versin dilerim ve benim için söylediklerinize "hayırlısıyla amin" diyeyim : ) 2-3 yılda taşınmaya alışmış olan ben 14 yıldır aynı yerdeyim ve monotonluktan, yaşlanmış bir çift olan ev sahiplerimizin hayal ürünü sorunları ile baş etmekten içim kurudu resmen : ) Çocuklarının ara bulmaları sayesinde idare ediyoruz şu an; "yaşlandılar, hoşgörün, biz de biliyoruz durumu ama bir şey diyemiyoruz" diye diye : )

Rabbim akıl nimetinden eksik etmeden emanetini alsın dilerim, insanın kendine de çevresine de çok zor sınav.
__________________


Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla

"Andolsun biz bu Kur’an’ı, iyice anlaşılıp öğüt alınabilmesi için kolaylaştırdık. O halde düşünüp öğüt alacak kimse yok mu?"

[Kamer Suresi 17, 22, 32 ve 40. Ayetler]