Konu Başlıkları: Yeni Doğan Çetesi Firavunluğu
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19 Ekim 2024, 12:22   Mesaj No:1

Mihrinaz

Medineweb Baş Editörü
Mihrinaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu: Mihrinaz isimli Üye şuanda  online konumundadır
Medine No : 14593
Üyelik T.: 15 Kasım 2011
Arkadaşları:15
Cinsiyet:Anne
Memleket:MEDİNEWEB
Yaş:44
Mesaj: 12.667
Konular: 1307
Beğenildi:12401
Beğendi:9208
Takdirleri:28274
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart Yeni Doğan Çetesi Firavunluğu

Yeni Doğan Çetesi Firavunluğu

Yenidoğan çetesi, yoğun bakım mafyası; adına ne derseniz... Bebek hastaları, anlaştıkları özel hastanelere yönlendirerek SGK'yı ve hasta yakınlarını dolandırmışlar. İstanbul, Çorlu ve Tekirdağ'da.

Öğrendikçe düştüğümüz dehşet artıyor, detaylar korkunç.

SGK'dan fazla para almak için, yenidoğan ünitelerinde bazılarını fazladan yatırmışlar. Bazılarını, gerekmediği halde yoğun bakıma almışlar. Bazılarına doktorsuz ünitelerde yanlış, yetersiz müdahale edilmiş. Bazılarının durumu olduğundan ağır gösterilerek faturalar şişirilmiş...

Haksız kazanç uğruna bebeklerin hayatlarıyla oynamış, 10'unun ölümüne sebep olmuşlar.


Evet iki gündür iliklerimize kadar titrediğimiz Firavun'un anne karnına uzanan zulmü içimizden çıktı. Biz bu firavunlarla birkikteyken sorarım size Filistin için Gazze için bir çözüm geliştirebilir miyiz? Umudun umudu bile yok bizden. Allah'ın laneti bebelere uzanan, gözü yaşlı anne baba bırakan zalimlerin üzerine olsun. Netanyahudan, sırp kasabından ne farkınız var. Nasıl kıydınız? Nasıl ve ne ara canavarlaştiniz? Vicdan, ahlak değerlerini nerde üzerinizden çıkarıp attınız. Bunu bu kadar rahat nasıl yapabildiniz?

Hadi bir kişi iki kişi eliyle olur kötülük bir çete oluşturacak doktor-hemşire-başhekim sıfatlı bu kadar kötü nasıl biraya gelebildiniz. Sağlık, eğitim kronik kötülük kaldırır mı? Para-güç-itibar için elini kana bulayan hemde bebek kanına bulayanlar içimizdeki Firavunlardir. Ben Gazze için üzülmeyi bıraktım biliyor musunuz? Bize aglamamışız bizim firavunları bırakmış, görünür firavunu taşlamışız. Sarayı olan firavunları taşlamak kolaymış peki ya bizim batakligimizda yetişen firavunlar.

Haberleri biliyorsunuz zaten. Herşey ortaya döküldü, saçıldı. Siyaset, eğitim, sağlık, emniyet heryer çeteleşmiş. Olayların ortaya döküldüğü ve yargıya taşımaya değer görüldüğü Twitter, sosyal medya bile bir nevi çete aslında. Oraya taşınmayan suç duyurularının, şikayetlerin hiçbir adli değeri yok. Başın dertteyse, hak arayacaksan twitter yetiş.


Bakanlık goygoydan öte gitmeyen şahane açıklamalarından birini yapmış. Şu ülkede yargı mekanizması bir tek garibana mı işliyor? Bunların denetimini teftişini zamanında yapmayıp şimdi kime horozluk yapıyorsunuz? Özel hastanelerin yeni doğan yoğun bakım yatak sayısı devletin iki katı. Neden uçsuz bucaksız şehir hastanelerinde yeni doğan için yeterli yatak sayısı yok..

Bırakın hepsini, dünyanın neresinde kendisine “devlet” diyen bir yapıda “yenidoğan çetesi” olur? Onlarca hastane, onlarca doktor bir araya gelip daha bebek yaşta çocukların hayatı üzerinden hırsızlık yapar da bu aylarca farkedilemez. Nerede olur, nasıl olur?

5 yıl terör örgütü üyeliğinden hapis yatan biri nasıl memur olarak çalışabiliyorsunuz?
Kan donduran telefon kayıtları... "50 saturayonlu bebekmi olur" deyip yoğun bakımda çocuğu öldür talimatları. Enfeksiyon kalmalarına sebebiyet verip arka kapılarda vicdanlarını öldüren bu mikroplara bebekler emanet edildi.
Dini imanı para olanlara vicdanı, ahlakı para olanlarda eklensin.

Haber detaylarını bulabilir paylaşabilirsiniz.
Vallaha bunalımla yatıyor bunalımla kalkıyoruz. Her güne ayrı bir skandal.

Gazze kendini kurtardı. Karşılarında canlı kanlı halis lanet düşman var. Hadi bakalım bizim firavunluk bataklığı nasıl kuruyacak, yakamızı, canımızı, neslimizi, aklımızı nasıl kurtarıcaz? Hepsi bizden görünüyor. Hepsi sureti haktan görünümlü firavun, karun, belamı baur... Öyle böyle işgal altında değiliz ve tek yetkili merciimiz Allah.
__________________

~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~




Alıntı ile Cevapla

Konu Sahibi Mihrinaz 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir
Konu Forum Son Mesaj Yazan Cevaplar Okunma Son Mesaj Tarihi
Yeni Doğan Çetesi Firavunluğu Gündem/ Manşetler Vasat 8 79 19 Ekim 2024 12:22
Çöl ve Çobanlık Mektebinde Yetişen Önder Hz.Muhammed(s.a.v) Esma_Nur 4 74 19 Ekim 2024 02:19
Kızlarımız Kızınca Ne Olacak? Çocuk Ve Gençlik Eğitimi Esma_Nur 1 56 11 Ekim 2024 23:51
Farklılıklarımız Rahmet mi, Zahmet mi? Muhtelif Konular Mihrinaz 1 40 04 Ekim 2024 21:00
Türkçe Siyer Kaynakları Kitaplar/Kütüphane Sükutu-Ezber 2 75 04 Ekim 2024 20:29