İklim yasası deyince, tüm dünya yöneticilerinin dünyayı imar, bilinçli tüketim, kaynaklarımızın kıymetini bilme, üretimi destekleme, organik canlı yaşamı için insanlığı inşa, iklimlerin değişimine sebebiyet veren unsurların sıkıntısını çeken ve buna yönelik çözümler üretecek, savaşların durmasına yönelik yasa zannetme cehaletim
Bakınca bu haliyle bizler sürece hazırlanmışız. Neden hiçbir şeyin tadı yok? Etin tadı yok (hayvalar ithal), sebzenin yok( tohum ithal, toprak modern) dedik. Ekmeğin, unun, pirincin, bulgurun, şekerin bile tadı yok, genetiği bozuk diye sizlanıp durduk. Yapayliga bildiğin aliştirilmişız.(( Geçen bakkalimiz köy yumurtası al daha hesaplı abla dedi. Ağzımla itiraf ettim. " Fabrikasyona ve yapayliga öyle alıştık ki köy yumurtası kokuyor, rengi çok sarı, inek sütü kokuyor kaymaklı, yağlı, köy tereyağı, peyniri kokuyor yenmiyor. Sen bana plastik olanlardan ver."
Yani biz projeye ve sürece baya aliştirildik gelsin yasası

Kapsamını bilmiyorum eleştiriler, öngörüler ne yönde bilmiyorum. Aslında çok iyi niyetliler de bunlar komplo teorisi mi bilmiyorum ama bildiğim; 2020 den sonra bütün komplo teorilerinin bende geçerliliği var
Dünya biraraya gelip bir yasa çıkarıyorsa vardır bişey.
Dünyanın sonunun elbirliğiyle gelişi, kiyamet kopsun artık uğraşı hepsi