Konu Başlıkları: İyi ki Üye Oldun Sükutu Ezber
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25 Nisan 2025, 16:22   Mesaj No:6

Sükutu-Ezber

Medineweb EDİTÖRÜ
Sükutu-Ezber - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Sükutu-Ezber isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 41016
Üyelik T.: 08 Nisan 2014
Arkadaşları:10
Konular: 181
Beğenildi:2692
Beğendi:3051
Takdirleri:12478
Takdir Et:

Alıntı:
Hâdimul İslam Üyemizden Alıntı Mesajı göster
Yaz Kalem ✏️
Şahit olun sayfalar ⚖️

[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Medine no: 41016
Konular:181

Sükut ettiklerini kalemi ile haykıran forum ailesinin muhterem ismi

SÜKUTU EZBER

Yürekten Yazılara Sızanlar konusu başta olmak üzere, takipçilerinden tam not alan daha nice özgün konularıyla forumumuza bundan tam 10+1 yıl önce asil bir giriş yaptı Sükutu Ezber....

Öyle bir geldi ki; "İnsan" en büyük derdiydi. İçi çok doluydu ve heeyy "İnsan diyorum" konusuyla bir derdim var, insanı dert ettim yüküm ağır, insanı bıraktım "Gönül ile dertleşme" eşiğindeyim dedi. Gönülle dertlesmesi de derindi.

boş işlerden yüz çevir
Hakka yönelsin kalbin
her şeyin sonu pişmancalık
her zerrenin hesabını mizanda vereceksin
pişman olursun geri de dönemezsin gönül
bunu bilirsin gönül
Hak yolundan ayrılma
gül bağını virana çevirme gönül,,,,,,,,

"Hüzün Sarısı" olarak "Eylül'le Hasbihal" eyleyen, hüznü boynuna saran bu dostun derdini, hesaplaşmasını, bizi şahit tuttuğu kelamını çok sevdik.

ben geldim eylül
sakın kızma,,,:-)))
azıcık yazmam gerek
çok içimizi açmadan sözlerimizi eleyerek
bir elde hüzün
bir elde hasretler
ne yöne dönerse insan bazen
burukluk verir
ne olmak istediğin yerdesin
ne de yanında olmasını istediğin
imtihanlarla doludur ömür dediğin
eylül misali
teslimiyet İbrahim timsali
ahh olsak eylül
eksiğiz işte
gönül buna talipse
ne sitem edecek
ne de sürekli dillendirecek,,,,,,

"Olduğun Gibi" konusuyla olduğu gibiydi. Derdi olan, insanı, İslam'ı dert edinen birinin derdi neyse o...

Sayın adaşım "virgüllerin efendisi"dir. "Noktalar ölümle olur, virgüller yasayışla" diyerek virgülle hayata ve forumlara tutunan bir dost. Virgülleri, noktaları, imlaları hep rabbine hizmet eder.

ömür hep virgüllerle devam ede gelir son nokta son nefese yol kapanır hayat nüfuz etmez artık,herşey Rabbın kün-feyekün demesiyle son bulur,,ey nefis Hak için yaşa O nokta koyuncaya kadar,,,,,,,*
noktanın özü son vurgudur,noktalar son bulmadır bazen,noktalar Rabbimizin rızası dışında herşeye bir teslimiyet biçiminde yürekten bir LA olsun ve virgüllerle devam etsin sonsuza kadar içimizdeki El-VEDÜDE bağlılık ve her nefeste LA İLAHE İLLALLAH diyerek son bulsun,,,,,,,*

Allah kabul etsin, ziyadesiyle ecrini versin sevgili sükut

Forumlar onu, o forumları çok sever. Bence medineweb mürettebatı olarak biz daha çok...

Aralarda gider kafasına eser gelir, kaldığı yerden yazar ve gider. Ama hep gelir artık bildik... Öyle özgür

Sükuttu çünkü o... Sükut derki;

sözlerimiz bazen kendimizedir
bazen gördüklerimizedir,bazen göremediklerimize
,bazen özümüzedir
bazen özlemlerimize,bazen hüznümüzedir
bazen eksikliğimize,bazen serzenişlerimizdir
kim bilir,,,,,:-)

Muhterem forumcumuzun bütün konularına ulaşabileceğiniz link:

[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Forumda güzel iz bırakan, nice yıllarda adını çok güzel anacağımız muhterem Sükutu Ezber " İyiki üye oldun, iyiki güzel kelamina bizi şahit ettin. Forum üyeliğin ve yolculuğun mübarek olsun

Biz seni, naifliğini, kibar kelamını çok sevdik. Nice on yüz yılların olsun bizimle birlikte. Hak adına şahitliğini Rabbim kabul etsin. Şahsen ve yönetici olarak kalbini mahzun edecek, kalemini incitecek bir hatam olduysa affola...

Sayfa senindir canın istedikçe, yolun düştükçe yaz...

Hayırlı forumlar fi emanillah....
Yaa sayın yöneticim kusura bakma İnşaallah 🙈
Yazılanı okudum, müsait olunca yazayım dedim, öyle acele ile bir kaç cümle yazmamak için, bu gün yarın derken aradan 2 hafta geçmiş 🙈🌹

Yüreğine afiyet, yüreğin dert görmesin İnşallah ne dersem az kalır senin bu samimi, içten yazılarına, alıntılarına onun üzerine yorumlarına, çok çok teşekkür ediyorum ne desem bilemedim
Rabbimiz razı olsun senden yüreğinden yazılarına sıralanan hakkımda güzel anlamlı ifadelerin için,,
Yüreğin her zaman güzellikler bulsun İnşallah
dürüst olmayı
kendinde barındırır,,,,

*Eyy gönül...!!
yarın Rabbinin huzurunda
nasıl çağırılmak,anılmak istiyorsan
bu dünya da ona göre yaşa derim,,,

"Bir Hiç"