Alıntı:
hattaboğlu Üyemizden Alıntı
aşıkı zehra dan başlayım *Bu padişah tüm seferlerini niçin islam ülkelerine yapmış?Niçin Avrupa varken islam ülkelerini kana bulamış?
yukarda yazılanları okumadığın belli ..neden sadece islam ülkelerine yapmış ..nedeni gayet açık ve net..islam devleti olan osmanlı ya baş kaldırıp ve her avrupa seferine çıkınca fırsattan istifade osmanlıya saldıran insanları zorla şiileştirmeye çalışan ve islam ümmeti için açık tehdit olan bir devlete ve TEK İŞİ OSMALI İLE SAVAŞMAK olan bu asilerin alması gereken bir ders vardı vede aldılar..
madem islam ülkesi o halde neden osmanlıya tecavüz ettiler fırsat buldukça ? bunların cevabını verirseniz sorunuz aydınlanır. Babası Beyazıd-ı Veli niçin "Ciğerini görmeden ölmeyesin Selim!" diye beddua etmiş? miş ler mış lar hüccet olamaz...dilin kemiği yok bende birileri için bişeyler yazabilirim allah tan korkmadıktan sonra!! *Neden frenk üzerine tek bir sefer dahi nasip olmamış? frenk e fırsat bırakmamış bizdeki mukallitler..kaldıki her devlet evvela sınırlarını güvende tutar sonra genişletmenin derdine düşer.. aynı soruyu ben sorayım neden iran lılar haçlı ile savaşmamış ? dertleri osmanlı olmuş ? -- mevlüt hönül
alevi , şia kaynaklar yerine birazda gerçek kaynaklardan istifade etseniz duygusal bakış yerine objektif bakabilirsiniz...
ayrıca alevi milliyetçiliği veya kürt milliyetçiliği gerçeklere bakış açısını bozmamalı..
--
saçmalık olursa kadın ve çocukları diz çöktürüp gırtlakları kesildi iftirası kadar saçmalık olmaz..
hangi osmanlıdan bahsediyorsunuz ? tarihte bunu iddia eden tek haçlı bile yokken bunu bir müslüman nasıl iddia eder ?
madımak olayında olduğu gibi birileri birşeylerden nemalanmak adına bu tür iftiraları atar ama bizim iyi niyetli kardeşlerimiz alet olur..
olsun tarihine sahip çıkacak milyonlarca insan var..ha bi eksik ha bi fazla.. |
hattaboğlu sizin gibiler yüzünden din bir kutu içine saklanmış gibi bazı hakikatler gün yüzüne çıkınca rahatsız oluyorlar ben kendime ata seçmem gerekse idi oda eyyubiler selahaddin eyubi gibi şahıslar yeterdi
kan emici atillalar ve osmanlı sultanları benim atamda olamazlar..........