15 Şubat 2009, 19:53
|
Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 1390 Üyelik T.:
16 Nisan 2008 Arkadaşları:0 Cinsiyet: Mesaj:
685 Konular:
242 Beğenildi:20 Beğendi:0 Takdirleri:10 Takdir Et:
Konu Bu
Üyemize Aittir! | haydi tesbihim ALLAH dedirttir bana haydi tesbihim ALLAH dedirttir bana akşamın sonundayım, karanlığı aşan yolda dünyanın yaşlanmış dertleri düştü omuzlarıma, sırtımda insan yüklü bir gök var sanki perdelerini çektim camlarımın. aşk motifinden işlemek için nakış nakış gönlüme diz üstü çöktüm,boynumu büktüm,bir dilenci edasıyla haydi tesbihim,rahmet mürekkebine batır beni belki iki satır kelam olamam ALLAH için ama bir elif de yazsan yeter tek bir harf olmaya da razıyım... haydi tesbihim tane tane çek beni, bir ab-ı hayat sun,şu ahu figan olan ruhuma senden ve seccademden başka ibadetime vesilemi varki kays ın kavruk çöllerine dönmüş gönlüme senden başka kim leyla olup su serpebilirki? kulluğum başımda billurdan bir taç, ALLAH dedirttir bana,budur açlığıma ilaç kalmasın bedenimde esbabı cürmüm yeni bir tevekkül belirsin,karamsar hücrelerime...(!) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] haydi tesbihim,ey laram dilaram niyazımın yegane vesilesi nur-i muhammedin nuruna boğ beni aşıktan maşuğuna aksın,o aşk denizin şelalesi ancak vuslat hayaliyle kırmızı bir vahadır derdim leyl oldum bu sahra çarşısında huzur-i aşk satılıyor bu çarşıda koş dediler koştum!!! ancak elime önce seni verdiler ve çeeek çok çek dediler.... Alnım secdede buz olmuş Vefasızlık bellediklerim ellerimde. Ellerim diyorum Titrek mum ışığına mukabil, sorgudan sefil kaçaklıklara gebe. Her zerresi örtülse de tenimin saklanmıyor oyunbozanlar, Herşey alelade yerlerde. Gözlerim telaşlı hayret Hayret ki bakamıyorlar titrek ellerime. Gel diye haber salmıştın rüyalarımda. En sevgilinle şereflendirip garip uykularımı artık gel demiştin. Ay şavkını kıskandıran yüzünü gör de cana gel demiştin. Duyamadım Gelemedim Dönemedim Şimdi hangi yusufcuk havalansa göklere, Sessiz bir ağıtla ağlar olmuş gözleri. Benim adım kahır olmuş Seccademde hüzün izleri.
__________________ ''Gönlüm Sükût-u Ezber Eyledi...!'' |
| |