26 Şubat 2009, 15:38
|
Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 468 Üyelik T.:
25 Ekim 2007 Arkadaşları:0 Cinsiyet: Mesaj:
1.210 Konular:
330 Beğenildi:22 Beğendi:0 Takdirleri:10 Takdir Et:
Konu Bu
Üyemize Aittir! | sen içerdeyken ben sen içerdeyken ben Sen içerdeyken ben okula gittim Okuldan geldim Adına yazılı denilen o sınavlara girdim Kopya çektim. Kopya çekerken hocaya yakalandım Okul bahçesinde top oynadım Topu hocanın kafasına vurdum Hiç korkmadım, hiç utanmadım Sen içerdeyken ben manavdan sarımsak aldım Yedim, ağzım koktu Haksız yere suçlandım Sen içerdeyken ben hocadan dayak yedim Hiç ağlamadım, hiç utanmadım Çok da kulak asmadım Çok da koymadı bu bana. Alt tarafı bir dayak yemiştim Alt tarafı ellerim acıyacaktı Fakat hiç yıkılmadım, hiç karartmadım umudu Dimdik durdum ortada Yolun ortasında öylece durunca araba çarptı> İşte burada arkadaşlar, işte burada Boş ver dedim, boş ver Okul bir at araba Üstüne bin yolla Şam’a Sen içerdeyken ben mutfakta yemek yaptım Yemeğin dibini yaktım Sen içerdeyken ben Naciye teyzenin bahçesinden Tam beş tane şeftali çaldım Sopayla kovalandım Sen içerdeyken Çık artık çık da Öğretmenlerden, Naciye teyzeden Ve bana gülenlerden intikam alalım Oturacakları yerlere raptiye koyalım Sonra beraber içeri gireriz Zaten içerisi de çok dağınık... |
| |