Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Mayıs 2009, 13:53   Mesaj No:1

tugrulbey

Medineweb Üyesi
tugrulbey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:tugrulbey isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 2987
Üyelik T.: 11 Ağustos 2008
Arkadaşları:0
Konular: 7
Beğenildi:0
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart CUMHURİYET MİTİNGİ( PAZAR GÜNÜ)

CUMHURİYET MİTİNGİ( PAZAR GÜNÜ)

Pazar günü ankarada yapılacak cumhuriyet mitingi ile ilgili samanyolu tv
ve benzer yayın organlarında tehdit vari katılacakları sindirmeye yönelik yayınlar yapılmaya şimdiden başlandı bu din merkezli yayın yapdığı zannedilen organlar konu kendi menfaatleri olunca yalan söylemekten iftira atmaktan kaçınmıyorlar şöyleki bundan önce yapılan mitinğlerin darbeye zemin hazırlamak olduğunu nitelendiriyorlar cumhuriyet mitingine katılanları örgüt yandaşı ve teröre destek veren kişiler olarak göstermeye çalışıyorlar bunu dahada ileriye götürerek mitingleri organize suç oluşum faaliyeti olarak gazatesinde yazıyorlar yani diyorlarki mitinge katılırsanız tek tek görüntüleceksiniz ,fişleneceksiniz,terör örgütünün militanı gibi algılacaksınız.
daha önceki yazımda (SUSMA) demiştim ne yazıkki bizi faşist olarak görenler şu anki iktidar ve yandaşlarının müslümanlık kılıfı altında yaptıklarına ses çıkarmıyorlar veya çıkaramıyorlar ben susma derken zulme,tamamen yok etmeye,sadece benim diyen ırkçılığa,teröre,ezilmişliğe,işsizliğe, açlığa, eğitimsizliğe,insan onuruna ve ahlakına sığmayan tüm olumsuzluklara SUSMA demiştim ama susturmaya yönelik öyle organize çalışılıyorki sadece bunu örneklemek için yukarıdaki yazıyı yazdım..............
saygılarımla.
tugrulbey...........

Konu Sahibi tugrulbey 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir
Konu Forum Son Mesaj Yazan Cevaplar Okunma Son Mesaj Tarihi
CUMHURİYET MİTİNGİ( PAZAR GÜNÜ) Serbest Kürsü tugrulbey 7 2665 13 Mayıs 2009 13:53
SUSMA!! Serbest Kürsü tugrulbey 3 1596 07 Mayıs 2009 14:38
Peygamber efendimizin bazı özellikleri Hz.Muhammed(s.a.v) tugrulbey 0 1947 20 Mart 2009 14:51
ANNECİĞİM Şiirler ve Şairler _bülbül_ 4 1666 29 Ocak 2009 16:53
5 Aydın 1 Soba Fıkralar-Hikayeler tugrulbey 2 1599 13 Ocak 2009 12:53