Ey yaar sana mektubum/dua dilencisi Ey yaar sana mektubum/dua dilencisi ALLAHÜMME SALLÜ ALA RASÜLÜNA MUHAMMED
Ey Sevgili s.a.v. içimden kopan duygu ,hüzün fırtınası ve bir o kadar belkide daha da fazla bir mahcubiyetle senin gibi şerefli ve şevkatli eşsiz özelliklere sahip SEVGİLİYİ benim gibi günahkar insan neden sevdigini yazacak...Ey can özüm aslında biliyorum ki seni sevmek seni yaşamakla olur şu 30 senelik hayatımda SENİ ne kadar yaşayabildim bilemiyorum işte bu bilinmezlikle curet ettim kalemimi gönlümün sularına bırakıp SANA yapmacık olmayan duygularımı sıralamak istiyorum...Ey EFENDİM s.a.v. bu mektubu son güne kadar yazamadım şu an gece 00:4 leri geçmekte Ey İKİ CİHAN SERVERİ GÖNLÜMÜN GÜLÜ CAN ÖZÜM işte bitmişligimle başlıyorum satırlarıma ...
Ey GÜZİDE YAR s.a.v. ismin geçtiginde kitaplarda kıssalarda bir heyecan sarıyor bedenimi kalbimin ritmi degişiyor tarifi olmayan duygularla SANA yolculuk başlıyor gönül hanemde sonra işledigim günahlar aklıma geliyor işte o zaman ben benden çok uzaklaşıyorum EYY EFENDİM s.a.v. can özüm sayfa yarıyı geçti ama ben hala seni neden nasıl sevdigimi anlatamıyorum dökemiyorum yazıya EY SEVDİGİM GÜL KOKULUM bugün bir sohbet dinledim ben çok zamanlarda derdim keşke ASRI-SAADETTE yaşasaydım EY EFENDİM s.a.v. dinledigim sohbette SENLİ zamanlarda yaşamak o acılara ,eziyetlere gögüs germek isyan etmeden isyan etmeden sabredebilmek benim gibi bir insanın gösterebilecegi güzellik mi ?Çok düşünüyorum SAHABELERİN aşkını SENİ sevdikleri ve inandıkları için gördükleri eziyet ve yinede asla geri adım atmamaları beni çok çok etkiliyor ..EFENDİM SENİ SEVİYORUM CAN ÖZÜM bıkmaz ,tükenmez sabrınla örneklerin en güzeli olmuşsun düşünüyorum EFENDİM s.a.v. sabrını ve SAHABE efendilerimize aşkını ve kalbimde sevgini bir daha yeniliyorum...
HATTAB BİN ERED (r.a.) eziyet görmüş sırtı kızgın demirlerle daglanmış demir soyuna kadar devam etmişler ve bir yumrugun yarısı içine girecek kadar ve soguyana kadar bekletilmiş sırtında demirler...CAN KURBAN CANIM SAHABE üzgün ve can acısıyla " biz onlara ne yaptık EFENDİM s.a.v. " dediginde " HATTAB BİZE NE OLUYOR Kİ ? BİZDEN ÖNCE NİCE KAVİMLER VE PEYGAMBERLER GELDİ GEÇTİ ONLARIN ARKADAŞLARI İMAN EDENLERİ DERİLERİ,SİNİRLERİ DEMİR TARAKLARLA DİRİ DİRİ DERİLERİNİ YÜZERLERDİDE ONLAR YİNEDE RABBİM C.C. ALALHTIR .DEMEKTEN GERİ DURMUYORLARDI "İşte EFENDİM s.a.v. derin vede hayret,hayran,mahcup olarak SENİ bir daha düşündüm ve gözyaşlarıyla sevgini bir daha yeniledim yüregimde..Parmagıma igne batsa omuzlarımda hissederim acısını ya o gül SAHABELERİN can kurban nasıl dayanmış o acılara işkencelere anlıyorum ki SANA OLAN AŞKTIR BU VE DAVALARINDA KARARLI KILAN SANA OLAN DERİN SEVGİDİR....
Seni seviyorum EYYY GÜLİ RANA bir anne kuşun hislerine tercuman olarak SAHABE efendilerimizi uyarman ve yavru kuşları yuvalarına bırakmalarını dile getirmen bende ne derin hisler uyandırdı EYY NEBİİ ...[b]