Konu Başlıkları: 20 SORUDA KEMALİZM VE İRAN
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23Haziran 2009, 21:24   Mesaj No:5

Muvahhid

Medineweb Acemi Üyesi
Avatar Otomotik
Durumu:Muvahhid isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 7913
Üyelik T.: 24 Nisan 2009
Arkadaşları:0
Cinsiyet:
Mesaj: 16
Konular: 2
Beğenildi:1
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart RE: 20 SORUDA KEMALİZM VE İRAN

Batının laiklik,özgürlük gibi tüm kavramları gibi demokrasi,kemalizm,laisizm, kavramları da kaypaktır inançsızlık sistemleridir.Sınırı tanımı çok belirgin olmayan beşeri küfür ideolojilerdir.İsteyen istediği yere çekebilir esnektir. Yöneticiler ve etkin güçler içini istedikleri gibi doldurabilir.Halkın kendi kendini yönetmesi belki tek ortak tanım. Onun da nasıl olacağı ve müslümanlıkla nasıl bağdaşacağı konusunda ortak görüş var mı dersiniz?

Demokrasi ve kemalizm birer tağuttur.Buna rağmen insanlar bu dine girmede hiç çekinmez ve tereddüt etmezler.Onun hükümleri ve kanunları ile hükmederek tağutlara ortak olurlar.Kendilerinin müslüman olduklarını iddia eden kimseler başka tahrif olmuş bir dine girmekten çekinirler.Ama demokrat,komünist,sosyalist,kemalist,laik,faşist vs bu isimler ile kendilerini rahatlıkla anılmalarında mahzur görmezler.Halbuki hıristiyanlık,yahudilik birer din ise,demokrasi,komünizm,sosyalizm,laisizm,kemalizm, faşizm'de aynı şekilde birer dindir.Bu saydıklarımın hepsi birer dindir.Ehli kitap olan dinlerden tek farkları onları semavi asıllı oluşu,diğer dinlerin ise heva ve heves ürünleri oluşudur.

İran islam cumhuriyetinin demokrasi adı altında seçime gitmesi en büyük hatadır İslamda demokrasi değil Şura ile seçilir bunu yapmadıkları için Batılı küffarlar fitne ateşini İrana sıçratmayı azda olsa becerdiler,Her zaman küfrün karşısında İzzetli bir duruş sergiliyebilen İran iç huzursuzluğa çekilmeye çalışılıyor ama başarılı olamayacakları apaçıktır.

Selam olsun İran İslam Cumhuriyeti Rehber Ali Hamaneye,kimse sevinmesin karışacak diye Devrim muhafızları işe müdahale ediyor başlandı ve en kısa sürede sonuç verecektir.

Ülkemizin yönetim şekli olan laisizm,kemalizm vs beşeri dinsiz yönetim uşağı olan medya zalimleri öncelikle Yargıçlar cumhuriyetinin pisliklerini görüp verebilmeliler ama nerde kendilerinde ar haya yokki birde pislikleri yayaınlıyabilsinler işleri güçleri İslama saldırı olan Tağuti güçlerin!!!!! medyası....
Alıntı ile Cevapla