Re: Görünen yerler müstesna
Değerli arkadaşım keşke hiç sinirlenmeden cevaplar verseydiniz. Bakın ben size bu tür sinirli cevap veriyor muyum? Sizde benim söylediklerimi kabul etmiyorsunuz ama ben niçin çok sakinim? Doğrusu gerçekten üzüldüm sözlerinize. Demek benim sözlerim size illallah dedirtmiş, hâlbuki bunda kızacak hiç bir şey yok. Ne ben sizin söylediklerinizden sorumluyum Rabbin katında nede siz benim söylediklerimden sorumlusunuz. O halde kızmak niye? Bu kadar kızacağınızı bilseydim hiç cevap vermezdim.
Bana neden kadının göğsüne kafanızı taktınız süs mü avret mi diye demişsiniz. Dikkat edin takan ben değilim. Kadının göğsünün avret olduğunu ben söylemedim ki. Elbette cinsel bir bölgedir dedim ama bu kısmın özel durumuna Rabbim açıklık getirmiş bunu hatırlatmaktır amacım. Gelelim Nur suresi 31. ayetin son kısımlarında geçen şu sözlere.( veya henüz kadınların şehvet uyarıcı taraflarından habersiz çocuklardan başkasına göstermesinler.) veya başka bir mealde şöyle aktarılmış. (yahut henüz kadınların gizli kadınlık hususiyetlerinin farkında olmayan çocuklardan başkasına zinetlerini göstermesinler.) Demek ki burada bahsedilen dikkat edin cinsel bir bölgeden bahsediyor ziynet sözüyle. Fakat siz burasını el, yüz, ayak hariç kısım demiştiniz. Demek ki burada ziynetten kast edilen yer çok net ortaya çıkıyor. Peki, neymiş ortaya çıkan? Kadınların şehvet uyarıcı tarafları ya da gizli kadınlık hususiyetleri. Demek ki ziynet sözünden anlaşılması gereken bölgenin özelliği bunlarmış. Yoksa ne kadının saçı kadının gizli hususiyetidir, nede şehvet uyarıcı bölgesidir. Daha fazla yazmak istemiyorum, amacım kimsenin düşüncelerine saygısızlık yapmak değildir. Fakat benim de düşüncelerime saygı duyulmasını elbette arzu ederim. Bu konu benim için kapanmıştır. Tartışmalarımıza Yüce Rabbim şahittir. Hükmünü de O, huzura gittiğimizde verecektir. SAYGILARIMLA Halukgta
NOT: Ben siteye giriş yaptığımda sitedeki tüm yazılar kayboluyor ve tek bir çizgi haline geliyor. Ancak siteden çıkınca yazıları okuyabiliyorum. Cevap verme konusunda bir sorun yok. Acaba bu arıza yanlız bendemi yoksa sitenin genelindemi. İlgili arkadaşlarımın ilgileneceğini umut ediyorum.
|