Israilin yok olması kaçınılmaz bir sondur
EVET, Tarihinin en bedbaht dönemini yaşayan israilin yok olması kaçınılmaz bir sondur.
Bunu söyleyen ben veya bir başkası değil . Kuran apaçık söylüyor.
ZULME SAPAN ÜLKELERİN SONU
HAC 45: Nice memleketler vardı ki; zulüm yapıyorlarken Biz onları yok ettik. Damları çökmüş duvarları üzerlerine yıkılmıştır...
HAC 48: Halkı zalim olan nice kente önce mühlet tanıdım, sonra yakasına yapıştım. Sonunda bana dönülecektir.
KASAS 59: ... Biz ülkeleri, halkları zulme sapmadıkları sürece yok etmeyiz.
( Zaten biz halkı zalim olan memleketleri helak etmişizdir. )
-“ Biz, Kitap'ta İsrailoğullarına: Sizler, yeryüzünde iki defa fesat çıkaracaksınız ve azgınlık derecesinde bir kibre kapılacaksınız, diye bildirdik.”(İsra 17/4)
İSRA 4. AYETİN FARKLI MEALLERİ DE ŞÖYLEDİR
Kitapta İsrailoğullarına şu hükmü verdik: «Muhakkak siz yer (yüzün) de iki defa bozgunculuk çıkaracaksınız ve oldukça 'kibirli bir yükselişle' muhakkak 'kibirlenip-yükseleceksiniz'
Kitapta, İsrailoğullarına: “Yeryüzünde iki defa bozgunculuk çıkaracaksınız, büyük bir azgınlıkla zorbalık yapacaksınız.” diye bildirmiştik
Biz, Beniisrail'e Kitap'ta şu yolda bir yargıda bulunduk: Siz yeryüzünde muhakkak iki kez bozgun vücuda getireceksiniz ve muhakkak büyük bir kibirle böbürleneceksiniz
Ve İsrailoğullarına kitapta hükmettik ki, muhakkak siz yeryüzünde iki defa fesat çıkaracaksınız ve muhakkak ki, bük bir yükselişle yükseleceksiniz. (serkeşlik yapıp kabaracaksınız).
EVET ÖNCE BU AYETİ AÇIKLAMAYA ÇALIŞALIM, HEM DE GÜNCEL OLARAK İNŞALLAH