İntihar Gecesi.../İbrahim İnecik
Her nefis Aşk ı tadacaktır... Şimdi pişmanlığın son kertesinde sanki ;aşk Yazıyorum defterimin beyaz sayfalarına Seni Sana yazıyorum yazıyı ; İsyanım senin adına.. Bilmem ki ah-û zârlar'ım varırmı sana.. Gönlüne düştüm ;Gönlünden düştüm , Acıdı can'ım.. Ten'de cân'dın..Cân'da yâr; Yâr idim neden ettin beni hâr. Bu gece gözlerimde benim ; İnTiHar var.. Derin mi derin ; Koyu'su gözlerinin ; İçtiğin sigaranın ucundaki benim ! Ha düştüm ;Ha düşeceğim.. Tutturmuşum bir sevda türküsü yine bu gece ''Dünya küçük aşkın büyük'' diye; diye İnTihAr'ı Getirdin gözlerime... Çek git Artık istersen terk ettin zaten beni ölüme.. Ah ediyor ay ve yıldızlar ;sanki yukarlarda hicran'lı bir sûkut var Sus pus olmuş adım attığım sokaklar; Ne yana baksam İntiHar'ın kokusu va rAdım adım sokulmakta beynimim melekesine Tutmakta kollarımı ; ellerimde sadece kelepçe; Dur ! Dur artık ey Yâr....! Gözlerim bu gece seni arar..... Kulaklarımda aşk'nın İNtİhAr çığlıkları var...!!! // Ve Nefis Aşkı tattı... müptela oldu gözlerine...// İBRAHİM İNECİK [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]