Yüreğim Darağacında Şimdi
Gün olur lal olur dilin;inat eder kelimeler cümle küramazsın, her şey sanki biraz eğreti duruyordur işte öyle bir gece bu gece Ben bende ki seni sevdim Sen bende ki seni Sende ki sen değildi,bende ki sen Sana bende ki seni ve bende ki beni verdim Paslı kilitleri kırarak Bende senden başka ben kalmadı Senin adın gizem Yüreğim darağacında şimdi Tutunmaya çalıştığım boynumdaki ilmekten başkası değil Hayatın ritmi dindi Melodi sustu kopkoyu bir sessizlik... çöktü Senin adın sabahın ilk ışıklarıyla gelir Gecenin yenilişiyle güneşe,terk eder beni Susuzluktan kavrulurken ben çöllere koşuyorum Ne suya yazabildim adını Ne beyaz kalemle,beyaz bir kağıda Ne de her şeyimi anlattığım duvarlara Tek yer vardı yazılacak Tek yer Oraya yazdım adını Saplanmış bir hançer gibi Ne yana dönsem Ne yana gitsem Biraz daha derine iniyor Biraz daha canım yanıyor Ne söylesem sustuklarım olmayacak Ne söylesem sustuklarına ses olamayacak Ne söylesen sustukların olmayacak Susmak konuşmaktan daha çok şey anlatır bazen Ses/sizliğin verdiği sen/sizlikle...le değil Sen/sizliğin verdiği ses/sizlik...le Avazım çıktığı kadar susuyorum SUSTUM...
alıntı