|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Dur_Hele,Açılış Tarihi: 08 Şubat 2015 (20:55), Konuya Son Cevap : 12 Şubat 2015 (23:37). Konuya 32 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
12 Şubat 2015, 18:19 | Mesaj No:31 |
Cevap: hz.mahmut ustaosmanoğlu efendiyi ziyaret Muhsin hocam, lütfen... Kimseden özür beklemiyorum. Zülküfü böyle bir zahmetin içine sokmayın lütfen... Çünkü benden nefret ediyor... Ben böyle bir nefretin karşısından kenara çekiliyorum... Zülküfün söylediklerini ben kendisine yakıştıramadım, o kendisine yakıştırıyorsa kendisi billir. Konu ile alakalı olarak, Ben açıklamamı yaptım, sebeplerini söyledim... Yanılmış olabilirim. Olabilir, ben de insanım. Ama hala sözümün arkasındayım. Zülküf ciddiye aldığım, değer verdiğim bir Medineweb yazarıydı. Artık benim için ölmüştür. Ciddiye alınmaması gerektiğini kendi yorumlarıyla gösterdi. Tekrar ediyorum. Kimseden özür beklemiyorum. Hele hele Zülküften...
__________________ Hay'dan gelir, Hu'ya gideriz. | |
12 Şubat 2015, 20:43 | Mesaj No:32 | |
Durumu: Medine No : 13966 Üyelik T.:
27Haziran 2011 | Cevap: hz.mahmut ustaosmanoğlu efendiyi ziyaret Alıntı:
Benim sizden nefret ettiğimi nerden çıkarıyorsunuz.Sadece fikirlerinize katılmıyorum.Şimdiye kadar bırakın sizi,hiç bir zaman şahsileştirmedim tebliğimi ,sadece inandığım değer yargılarını anlatmaya çalışıyorum.Şimdiye kadar hiç kimsenin şahsınada hakaret etmedim ve etmemde buna medinewebte beni ilk günden bu güne kadar tanıyan herkeste bilir.
__________________ önce yazdığım katılım yaptığım beğeni yaptığım paylaşımların arasında azda olsa kuran ve sünnete uygun olmayan düşünceler olabilir.Bunların bana sorulmadan dikkate alınmasından mesul değilim... ... | |
12 Şubat 2015, 23:37 | Mesaj No:33 |
Durumu: Medine No : 33478 Üyelik T.:
09 Kasım 2013 | Cevap: hz.mahmut ustaosmanoğlu efendiyi ziyaret
Burada ne bilinmez nede ali hocam Suçlu Muslumanim diyen bir ulkede bu yozlasmanin olmamasi lazim bu konuyu konusmak bile uzucu 1.burda paylasilan konuda insan gorunumlu akbaba dan bahsedilmis bu insanciklar yuzundem malesf dinimiz lekeleniyor Bu uzucu degilmi siz uzulmuyor musunuz Bir musluman olarak ben cok rahatsiz oldum 2. Bu adamlari neden cemaatte tutuyorlar bunuda sorucam hocalara 3 nasreddin hoca gibi bindigimiz dali kesmeyelim yarali olan yerdeki pislikleri temizleyelim bizim musluman olarak gorevimiz bu evet bunu yapmaliiyz simdi zaman birlik zamani elbette herkes kul hatasiz insan yoktur Degilmi Bir baska hususda konuyu hakaret var deyip savciliga verebilirler ozaman sizde zarar gorursunuz Yada yargida ise burda paylasmanizda sorun olabilir
__________________ Vakit namazinizi kildiniz mi? Ebu Hüreyre'den (r.a.) rivayetle: Mü'minin durumu yeşil ekin gibidir. Rüzgar ne taraftan gelse onu eğer. Rüzgar durduğunda doğrulur. Mü'min de böyledir. O da bela ve musibetlerle eğrilir. Kafirin durumu ise çam ağacı gibidir. Allah dilediği zaman sert ve dik durur. ][Bela ve musibetlere uğramaz. |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |