|
Konu Kimliği: Konu Sahibi MERVE DEMİR,Açılış Tarihi: 11 Mart 2009 (13:05), Konuya Son Cevap : 04 Ocak 2014 (19:47). Konuya 36 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
![]() | Mesaj No:1 |
![]() Bir kızınız olsa ve dindar ama maddiyatı olmayan biri talip olsa verirmiydiniz ALLAH'ın izniyle bir kızınız olsa Mal varlığı olmayan fakat ALLAH'a hizmeti kendine gaye edinmiş fakir bir genç kızınıza ALLAHın izniyle talip olsa verirmiydiniz ? (Bir yerde okudum güzel bir anket idi sizlerde görüşlerinizi belirtirseniz iyi olur) ![]() | |
![]() |
![]() | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
![]() | Videolar/Slaytlar | Medine-web | 1 | 2955 | 23 Ağustos 2013 00:41 |
![]() | Makale ve Köşe Yazıları | Medine-web | 6 | 3678 | 26 Ocak 2013 22:53 |
![]() | Makale ve Köşe Yazıları | MERVE DEMİR | 0 | 3319 | 06 Aralık 2012 10:48 |
![]() | Komik Paylaşımlar | Allahın kulu_ | 10 | 7956 | 03 Kasım 2012 23:19 |
![]() | Makale ve Köşe Yazıları | Esadullah | 11 | 7409 | 02 Ekim 2012 21:16 |
![]() | Mesaj No:2 |
Durumu: ![]() Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | ![]()
çok güzel ve can alıcı bi anket ecrinim bu dediğin gibi bi talıp bu zmnda varmı ya tam anlamıyla dindar insan bulmak çok zor parası ollmıyan çokda dindar olan yok gibi yada ben görmuyorum neyse sadede gelelım önemli olan insanın dinine düşkün olması RABİM kimsdeyi rızıksız bırakmadı ztn insanlarda birazcık akıl varsa dinine düşkün taliplere bakar ev kuararkende kız trf da elinden geleni yapar insan çocugunun mutluluğu için fedakarlık yapmak durmunda bana göre... benım kızım var ve isterse olur neden olmasın çünkü biz hiç bi zmn maddiyata bakmadık hiç unutmam bi yakınım kızını çok zengin die birine verdi rht etsin kızım die ve kız evlendikden sona 5 ay sona alabora oldular 0 rı çektiler anlıcanher şeyi satmak durunda kaldılar bana göre para her şey değil kalıcı olan kişilik değerleri KİŞİ RABBİSİNE DAYANDIMI TAM BİR TEVEKKULLLEYARATAN HİÇ KULUNU KİMSEYE MUHTAÇ EDERMİ
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
![]() |
![]() | Mesaj No:3 |
Durumu: ![]() Medine No : 38 Üyelik T.:
30Haziran 2007 | ![]()
Valla ben veririm, rızkı veren allahtır, gerisi laf_u güzaf !...
|
![]() |
![]() | Mesaj No:4 |
![]() Aslında ben de Abdulbaki kardeşimiz gibi soracaktım Şimdi babasının anne babasının verdigiyle evlenenmi var aksine istemiyor gençler bunu Bende genç kız ve erkeklere soruyorum eşinizin dindar olmasınımı zengin olmasınımı tercih edersiniz?
__________________ Şu an yaptığınız hiçbirrr iş, Kılınmayı bekleyen vakit namazından daha önemli değildir!! | |
![]() |
![]() | Mesaj No:5 |
Durumu: ![]() Medine No : 38 Üyelik T.:
30Haziran 2007 | ![]()
UMRUM DEĞİL AYAKLANIP DA ÇAĞLARA MEYDAN OKUYABİLECEK KADAR İSLAMCI BİR YİĞİT OLSUN YETER !...
|
![]() |
![]() | Mesaj No:6 |
Durumu: ![]() Medine No : 176 Üyelik T.:
15 Eylül 2007 | ![]()
Rabbimin yolunda olup şükrettikten sonra rızkı verir inşAllah... iş o ki İslam yoluna kendini adamış bir şahıs bulmak.... |
![]() |
![]() | Mesaj No:7 |
Durumu: ![]() Medine No : 5446 Üyelik T.:
30 Kasım 2008 | ![]()
kızımda isterse hic düşünmem veririm cünkü rızgı veren allah tır
|
![]() |
![]() | Mesaj No:8 |
![]()
dengi biri ise verirdim.
__________________ EN GÜZEL AŞK: ALLAH! | |
![]() |
![]() | Mesaj No:9 |
Durumu: ![]() Medine No : 5998 Üyelik T.:
02 Ocak 2009 | ![]()
verirdim çünkü o kişi dindarsa zaten ekmeğini taştan çıkarır kızımı besler.
__________________ Söz işlemez yüreklere sükûtum dağlar gibi... |
![]() |
![]() | Mesaj No:10 |
Durumu: ![]() Medine No : 4597 Üyelik T.:
27 Ekim 2008 | ![]()
Dindarsa eğer kızım isterse neden veremeyeyim rızkı verecek olan Allah onu çekip çevirecek ve yetirecek olanda bayandır.
__________________ Allahtan başka hiç birşeyi olmayan ben Allahtan başka herşeyi olanlara acırım.......... |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 10 Kişi okuyor. (0 Üye ve 10 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
Cumhurbaşkanı da Olsa Elini Uzatmayacaksin!! | Mihrinaz | İslamda Kadın ve Erkek | 0 | 14 Ağustos 2017 14:04 |
Yahudilik aşkı bu olsa gerek ! | JAZARİ | Videolar/Slaytlar | 0 | 15 Mart 2014 23:07 |
Hafız Kamyon Şöförü Olsa..:):))) | enderhafızım | Komik Paylaşımlar | 3 | 30 Temmuz 2013 16:06 |
Hayat Bilgisayar Olsa... | suhtem | Resim/Karikatür | 2 | 29 Temmuz 2012 16:14 |
Malımız Karun kadar olsa! | medinelii | Makale ve Köşe Yazıları | 2 | 31 Aralık 2010 21:30 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|