|
Konu Kimliği: Konu Sahibi melik,Açılış Tarihi: 23 Ekim 2007 (18:58), Konuya Son Cevap : 15 Şubat 2013 (16:50). Konuya 60 Mesaj yazıldı |
Anketimiz: Başörtülüler ağır makyaj yapıyor çünkü tek ifade yeri yüzleri | |||
katılıyorum | 31 | 34,83% | |
katıılmıyorum | 58 | 65,17% | |
Katılımcı sayısı: 89. Anket kapatılmıştır |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
24 Ekim 2007, 18:27 | Mesaj No:11 |
Cvp: Başörtülüler ağır makyaj yapıyor çünkü tek ifade yeri yüzleri
teşekkürler...devamı gelir inşallah... hatta dizi bile yaparız...bilet az pahalı olabilir ama olsun :=)) | |
24 Ekim 2007, 18:39 | Mesaj No:13 |
Durumu: Medine No : 16627 Üyelik T.:
11 Şubat 2012 | Cvp: Başörtülüler ağır makyaj yapıyor çünkü tek ifade yeri yüzleri keserim kardeşim çokdandır forumda yazmıyordunuz.. hoş safa gelmişsiniz inşAllah paylaşımlarınızla... sizde diyorsunuz ya [HIGHLIGHT=#ffff00]ÖNCEDEN[/HIGHLIGHT] diye.. ÖNCEDEN olsa silerdik ama şimdi değil saygılar mim__nun |
24 Ekim 2007, 18:42 | Mesaj No:14 | |
Cvp: Başörtülüler ağır makyaj yapıyor çünkü tek ifade yeri yüzleri Alıntı:
sizde büyük değşiklikler gördüm hayırdır inşallah. önceden çok hevesliydiniz şimdi biraz durulmuşsunuz. inşallah böyle devam edersiniz. | ||
24 Ekim 2007, 18:54 | Mesaj No:15 |
Durumu: Medine No : 16627 Üyelik T.:
11 Şubat 2012 | Cvp: Başörtülüler ağır makyaj yapıyor çünkü tek ifade yeri yüzleri Hayır inşAllah efendim BİZİM ŞERLE İŞİMİZ OLMAZ çok şükür sadece bizlerde hamdık, pişiyoruz işte ... Allah razı olsun herkesten.... saygılar mim__nun.. |
06 Kasım 2007, 15:19 | Mesaj No:16 |
keeeeeeeeeeesiiiiiiiiiiinnnnnnnllllllllllliiiiiiii iiikkkkkkkkkkkkkllllllllleeeeeeeeee veeeeeeeeeeeee kesinlikleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee katılmıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ve bu ankete katılanlara ' evet yönünde' şaşkınlığımı arz ediyorummmmmmmmmmm. bence makyaj yüze takılan bir maskedir. hem de en adisindennnnnnnnnnn mümin ise ya olduğu gibi görünen yada göründüğü gibi olandır. Rabbim iç simasının güzelliğince yani sireti mesabesince suretinini de güzel kılar insanın diyeceğim o dur ki dış görünüşünün güzelliği için o maskeyi takanlar buna harcadıkları zamanı siretlerini güzelleştirmek için harcasalar kaaaaaaaaaat be kaaaaaaaaaaattttttttt kazançlı çıkacaklar......... aaaaaahhhhhhhhhh aaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh hem bunu yapanlar hem kendileri günah işliyor, hhhhhhhhhhhheeeeeeeeemmmmmmmm dddddeeeeeeeeee nnnnnnaaa mahremlerini günaha sokuyooooooor vebal uçsuz bucaksız bir veballl rabbim hepimizi sapmaktan ve başkalarını da saptırtmaktan eman buyursun aammmmmmmmiiiiinnnnnnnnn !!!!!!!!!!!!!!!!!11 | |
27 Mart 2008, 21:31 | Mesaj No:18 |
Durumu: Medine No : 7 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | Cvp: Başörtülüler ağır makyaj yapıyor çünkü tek ifade yeri yüzleri Rabbim hakkıyla kapanmayı nasip etsin...
__________________ Her insan hata eder. Hata işleyenlerin en hayırlıları tevbe edenlerdir. Tirmizî, Kıyâme, 49; İbn Mâce, Zühd, 30. |
27 Mart 2008, 22:01 | Mesaj No:19 |
Cvp: Başörtülüler ağır makyaj yapıyor çünkü tek ifade yeri yüzleri Başörtülü bir insanın zaten kendisi ve duruşu ifadesidir. o insana bakıpta bunu düşünemeyen ve makyaj konusunu alet edenlere hayret ediyorum. kıskanmak çekememek başka bişey değil. | |
27Haziran 2008, 16:07 | Mesaj No:20 |
asla katılmıyorum basortusune yapılan bence cok buyuk bir terbiyesizlik olarak düşünüyorum
| |
Konuyu Toplam 11 Kişi okuyor. (0 Üye ve 11 Misafir) | |